ЛНР: Украјински окупатори прете одмаздом становницима чије су куће окупирали

0
лнр

ЛНР (Фото: НМ ЛНР)

Службеник Војне службе за спровођење закона ( ВСП ) запретио је одмаздом мештанима села Гејевка, Станично-Луганска област, који су захтевали ослобађање њихових кућа које су запленили војници Оружаних снага Украјине, саопштио је на брифингу официр прес службе Одељења народне милиције ЛНР Александар Мазејкин.

„Према нашим обавештајним подацима, пет породица из села Гејевка, Станично-Лугански округ, обратило се у штаб такозване операције здружених снага са захтевом да им се ослободе домови од непозваних гостију из 3. батаљона 79. десантне. бригаде“, рекао је он.

Мазеикин је напоменуо да је „у вези са овим послата комисија војне службе за спровођење закона на челу са старијим поручником Ткачевом да провери жалбу на наведено поравнање“.

„Међутим, уместо да протера освајаче из приватних домаћинстава, Ткачев је почео да прети власницима кривичним гоњењем и физичким насиљем“, додао је Мазејкин.

Васељенска

ПОДРЖИТЕ НЕЗАВИСНО НОВИНАРСТВО
Помозите рад Васељенске према својим могућностима:
5 €10 €20 €30 €50 €100 €PayPal
Заједничким снагама против цензуре и медијског мрака!

За више вести из Србије и света на ове и сличне теме, придружите нам се на Фејсбуку, Твитеру, Инстаграму, Вајберу, Телеграму, Вконтакту, Вотсапу и Јутјубу.

Будите први који ћете сазнати најновије вести са Васељенске!

СВЕ НАЈНОВИЈЕ ВЕСТИ НА ТЕЛЕГРАМ КАНАЛУ

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *