Др Аџић Вукићевић која је дизала панику до плафона сада најављује крај пандемије

0

(фото:Нулта тачка)

Директорка Цовид болнице у Батајници, Татјана Аџић Вукићевић, која је имала црне слутње када је у питању даљи ток пандемије, нагло мења „плочу“, јер она сада очекује КРАЈ Ковид-а.

Наводећи да је у претходних недељу дана број пацијената примљених у ту здравствену установу смањен за 30 одсто у односу на јануар, она је казала да су у више од 70 одсто случајева хоспитализоване особе невакцинисане.

„Раније смо имали дневно од 80 до 100 пријема нових пацијената а сада око 60. То су углавном тешко оболели пацијенти, геријатријска популација па су у више од 70 одсто случајева оболели старији од 70 година“, навела је Аџић Вукићевић за данашњу Политику.

Оценила је да је продужени распуст поводом Дана државности Србије дошао „у право време“ јер ће се, како је навела, смањити контакти међу децом и одраслима што ће условити даљи пад броја новооболелих.

„Назире се крај пандемије. Сви ћемо морати да се прокужимо“, навела је директорка ковид болнице у Батајници.

ПОДРЖИТЕ НЕЗАВИСНО НОВИНАРСТВО
Помозите рад Васељенске према својим могућностима:
5 €10 €20 €30 €50 €100 €PayPal
Заједничким снагама против цензуре и медијског мрака!

Нулта тачка

Бонус видео

За више вести из Србије и света на ове и сличне теме, придружите нам се на Фејсбуку, Твитеру, Инстаграму, Вајберу, Телеграму, Вконтакту, Вотсапу и Јутјубу.

Будите први који ћете сазнати најновије вести са Васељенске!

СВЕ НАЈНОВИЈЕ ВЕСТИ НА ТЕЛЕГРАМ КАНАЛУ

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *