Вулин: Вучић је политички циљ Радоја Звицера

0

Александар Вулин (Фото: 021)

Министар унутрашњих послова Алексаднар Вулин изјавио је данас да је председник Србије Александар Вучић политички циљ вође црногорског кавачког клана Радоја Звицера, а да је Европол упозорио Србију да је атентат спреман за прву половину овог месеца.

„Александар Вучић није човек који се бави криминалом да би учествовао у мафијашким обрачунима, већ се искључиво бави политиком“, казао је Вулин током гостовања на ТВ Пинк.

Коментаришући изјаву председника Црне Горе Мила Ђукановића у којој је одбацио да има везе са наводима о атентату на Вучића, Вулин је рекао да Ђукановић никада није поменут у том контексту, али да се он сам „препознао као шеф Радоја Звицера“.

“У Црној Гори која има бирача нешто мање него Нови Београд нико није приметио да су формирана два најмоћнија европска клана – кавачки и шкаљарски. Није то приметила безбедносна агенција, полиција нити политика. Не би Звицер постојао да није било политичког шефа”, додао је Вулин.

Вулин је навео да ће Радоје Звицер “морати да бежи и да се скрива”, а да му је због тога крив Александар Вучић.

ПОДРЖИТЕ НЕЗАВИСНО НОВИНАРСТВО
Помозите рад Васељенске према својим могућностима:
5 €10 €20 €30 €50 €100 €PayPal
Заједничким снагама против цензуре и медијског мрака!

“Зар мислите да политички шеф не види Александра Вучића као највећу препреку на Балкану. Вучић је уништио најмоћнији и најсуровији клан у Европи. Европол је рекао да су остали згрожени кад су видели шта су Вељко Беливук и Марко Миљковић радили”, нагласио је он.

Нова.рс

Бонус видео

За више вести из Србије и света на ове и сличне теме, придружите нам се на Фејсбуку, Твитеру, Инстаграму, Вајберу, Телеграму, Вконтакту, Вотсапу и Јутјубу.

Будите први који ћете сазнати најновије вести са Васељенске!

СВЕ НАЈНОВИЈЕ ВЕСТИ НА ТЕЛЕГРАМ КАНАЛУ

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *