Услуга убијања – само за вакцинисане

0

Ако желите да добијете „услугу” еутаназије у Хамбургу, морате доказати да сте здрави. Трагично долази до смешног.

Ера КОВИД-19 створила је многе парадоксе. Светска опсесија лечењем и спасавањем живота у шокантној је супротности са ноншалантношћу којом већина свакодневно прихвата уништење многих људи: хиљаде деце јер нису потребна родитељима, инвалиди јер су препознати као недостојни постојања , и зато их треба поштедети патње, неизлечиво болесних и уморних од живота – јер они то траже. И у свему томе, као да нема ничег новог ни чудног.

Али није ништа мање трагично када менаџери смрти више не виде колико су смешни.

У Шханзенштрасе 36 у Хамбургу, у Немачкој , налази се седиште Вереин Стербехилфе, „Удружења за помоћ смрти“, иако је еутаназија коју нуди сушта супротност концепту „помоћи“ .

С обзиром на вирус који наставља да хара планетом, и његове бројне варијанте које се и даље појављују на сваком ћошку, Удружење, које доноси смрт онима који то траже, успоставило је строги протокол, који брани тевтонском непопустљивошћу. Да бисте овде тражили смрт, морате да докажете да сте здрави, односно да сте вакцинисани против инфекције корона вирусом , тако што ћете показати „потврду о вакцинацији“. У супротном, отићи ћете без ичега.

ПОДРЖИТЕ НЕЗАВИСНО НОВИНАРСТВО
Помозите рад Васељенске према својим могућностима:
5 €10 €20 €30 €50 €100 €PayPal
Заједничким снагама против цензуре и медијског мрака!

На сајту Удружења пише:  – еутаназија је само за вакцинисане и опорављене. Наравно, не желите да неки несрећни анти-ваксери и ковид дисиденти у вашој кући смрти заразе неког другог…

Васељенска

Бонус видео

За више вести из Србије и света на ове и сличне теме, придружите нам се на Фејсбуку, Твитеру, Инстаграму, Вајберу, Телеграму, Вконтакту, Вотсапу и Јутјубу.

Будите први који ћете сазнати најновије вести са Васељенске!

СВЕ НАЈНОВИЈЕ ВЕСТИ НА ТЕЛЕГРАМ КАНАЛУ

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *