Жириновски као антиреклама вакцинисању против короне

0

(фото:УРА.РУ)

8 пута вакцинисани лидер ЛДПР већ две седмице лежи у болници с ковидом

Док прошвабљенци (подобни Клаусу Швабу – нап. „Борба за веру“) „управљенци“ (иронични назив за коронаше, које још у Русији називају „ковид партија“ – нап. „Борба за веру“) и извршиоци њихових налога на терену настављају да намећу народу експерименталне ињекције биотехнолошког отровног напитка од Гинцбурга и компаније, догодио се још један „инцидент“. Један од најтитулираних „ваксера“, који је тражио да невакцинисане стрпају у затвор, лидер Либерално демократске партије, који је себе вакцинисао 8 пута, налази се у болници са коронавирусом више од недељу дана.

Према бројним медијским извештајима, Жириновски има или 50 или 75 одсто оштећења плућа, а његови рођаци чак размишљају да га пребаце у Израел на лечење. Међутим, партијски званичници тврде да је Волфовичево стање стабилно и да га ништа не угрожава. Иако нам је жао сваког човека, а Жириновски није изузетак, вероватноћа управо такве смрти главног политичког кловна у земљи може изазвати приличне политичке последице, макар само зато што руши вакцинашку слику света технолога из председничке администрације, за које је Жириновски био важно средство за манипулацију политичким пољем.

Јучерашњи дан није слутио на добро руском фармацеутском лобију. Још од јутра је Гунцбург пословично говорио медијима да није чуо ни за један случај нежељених ефеката вакцина код деце. Током преноса Олимпијаде на “Матч ТВ”, између онлајн реклама за клађење, била је реклама за вакцинацију, где, међутим, више нису приказивали мртвачнице, већ су само говорили да ће вакцина помоћи да се не изгуби укус након kовида (Иначе, укус после ковида код велике већине оболелих се већ сам опоравља, али бизнис је бизнис, треба некако да промовишете препарате). Истовремено, шеф руског Министарства здравља Михаил Мурашко рекао је да вакцинисани носе Омикрон сој COVID-19 у благом облику. Истина, касније се испоставило да га тако носе и невакцинисани, а само 6,5 одсто Руса данас заврши у болницама, али Министарству здравља је главно да направи наслов, јер ко ће тамо да чита до трећег пасуса.

Прочитајте још:  ФБИ нуди награду од 5 милиона долара за информације о хакерима који стоје иза банкарског тројанца Dridex

Генерално, ковид партија је имала нормалан одмерен живот пропагандиста и дилера вакцина. А онда је, као гром из ведра неба, пролетела вест – вечити син правника у руској политици, главни кремаљски кловн још из времена СССР-а Владимир Жириновски је у болници са корона вирусом. До ручка су се појавиле информације да је Жириновски хоспитализован са билатералном упалом плућа, која се развила након заразе коронавирусом. Плућа су захваћена 50-75%. Степен оштећења умерене тежине је ЦТ-3“, пренео је РЕГНУМ. Затим су се појавили извештаји да је Владимир Волфович био прикључен на респиратор, а његови рођаци су размишљали о његовом лечењу у Израелу (очигледно, код др Зеленка—који је ватрени противник ГМ вакцинације и, за разлику од многих присталица СЗО, заправо лечи хиљаде људи , од обичних смртника до председника Трампа). Тако је „Царьград“, позивајући се на “инсајдера”, писао да ће се сва домаћа медицина борити да спасе живот политичара. Али породица и спонзори Либерално демократске партије могу размотрити опцију транспорта пацијента у Израел или Немачку на лечење. „Ово нема никакве везе са неповерењем у наш здравствени систем“, објаснио је извор.

ПОДРЖИТЕ НЕЗАВИСНО НОВИНАРСТВО
Помозите рад Васељенске према својим могућностима:
5 €10 €20 €30 €50 €100 €PayPal
Заједничким снагама против цензуре и медијског мрака!

У прес-служби ЛДПР-а су најпре све демантовали, а онда су једноставно престали да се јављају на телефон. И тек увече се појавила званична потврда – лидер странке је заиста у ЦКБ са „омикроном”. Штавише, ту лежи од 2. фебруара. „Његово стање је стабилно. Владимир Жириновски добија сву неопходну медицинску негу“, саопштила је прес-служба Министарства здравља. До вечери су неки извори већ изјавили за “Известий” да Владимиру Волфовичу није потребан респиратор.

У овој причи не би било ништа изненађујуће – сви смо ми под Богом и нико није имун од ковида и болнице, да сам Жириновски није викао о свом „осигурању“ у виду вакцина без конца и краја. По сопственом признању, политичар је вакцинисан 8 пута и био је апсолутно сигуран да га болест једноставно не може додирнути. Последњу вакцинацију примио је 20. децембра прошле године, тачно 44 дана пре него што је завршио у болници. „Не мешам се. Али сам сам примио осам вакцина и нисам се разболео, а да сам урадио четири, можда би ме негде закачило“, рекао је тада.

Прочитајте још:  Најбитнији догађај у изборној кампањи који су медији прећутали: Руси опоменули Вучића и подржали опозицију

Али не ради се само о количини експерименталне течности коју је Жириновски улио у себе – на крају крајева, сви адекватни људи већ ионако разумеју све о овим препаратима: вакцинисани оболевају и умиру као и невакцинисани, само вакцинисани имају другачије последице од самих вакцинација. Фама око болести Жириновског настала је и зато што је лидер Либерално демократске партије један од перјаница ковидобесија у његовом најлуђем облику. Тако је у децембру прошле године предложио да се невакцинисани лише медицинске неге, а у октобру – да се због невакцинисања или осуде на казну од 5 до 7 година затвора, као за убиство са предумишљајем. “Ако неко заузме став против вакцинације, казнити га кривично. Имамо члан Кривичног законика, члан 236, за кршење санитарних и епидемиолошких правила <…> Пет до седам година затвора”, вриштао је тда Жириновски „Да смо против вакцинације, многи би нас подржали. Али нисмо ишли на то, јер нам је здравље грађана приоритет. Проћи ће године и они који су успели да се вакцинишу биће нам захвални. Али 2021., нажалост, расположење против вакцине је важније у целом свету“, написао је у септембру у свом Телеграм каналу.

Као што је живот показао, “године” нису биле потребне. Прошло је месец и по дана од његове последње вакцинације, три месеца од захтева за затвор због невакцинисања, четири месеца од његових „година ће проћи”. И тако је Владимир Волфович завршио у болничком кревету са нечим што „не може бити“. Међутим, Редакцја РИА “Катюша” жели му опоравак и просветљење, да убудуће не копа рупе другима, како не би сам завршио у њима. Али сада нећете завидети нашој ковид партији. Наравно, Гинцбург и Мурашко ће опет нешто смислити и извући се, али веру у њихове чини ускоро ће изгубити чак и главни државни промотер вакцинације хомосексуалац ​​Красовски, kоји се, ако је ко заборавио, такође разболео после вакцинације. Утолико је важније да родитељи, од којих зависи да ли ће вакцинисати или невакцинисати своју децу, не наседају на њихову пропаганду.

Прочитајте још:  Хит у свету: Нисам ни ваксер, ни антиваксер, већ ТРАНСВАКСЕР! Случај владике СПЦ

Борба за веру/РИА Катјуша

Бонус видео

За више вести из Србије и света на ове и сличне теме, придружите нам се на Фејсбуку, Твитеру, Инстаграму, Вајберу, Телеграму, Вконтакту, Вотсапу и Јутјубу.

Будите први који ћете сазнати најновије вести са Васељенске!

СВЕ НАЈНОВИЈЕ ВЕСТИ НА ТЕЛЕГРАМ КАНАЛУ

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *