Вучић крије коалицију са Карићем и Драшковићем?

0

(фото:Директно.рс)

Републичка изборна комисија данас је прогласила изборну листу коалиције Српске напредне странке, Социјалдемократске партије Расима Љајића (СДПС), и Партије уједињених пензионера Милана Кркобабића (ПУПС), али се испоставило да ту има и скривених коалиционих партнера за које нико није објавио да су разговарали са Вучићем о заједничком изласку на изборе или да су потписали коалициони споразум.

Зашто су сакривени и да ли их се Вучић стиди или их чува као скривене адуте у избиорној кампањи, време ће показати. Тек на Вучичевој листи се право ниоткуда појавио Покрет снага Србије (ПСС) чувеног “бизнисмена” Богољуба Карића и Српски покрет обнове (СПО) Вука Драшковића, некадашњег “краља улица и тргова”.

Карића на 40. месту изборне листе заступа рођени брат Драгомир за кога пише да је академик, на 68. месту Момир Стојилковић из Врања и Марко Богдановић из Београда на 108.

Интересе Вука Драшковића заступаће два посланика – као 111. на листи је афористичар Александар Чотрић, који је народни посланик дуже од 20 година и Александар Југовић из Чачка, професор српског језика.

Ипак, с обзиром на позицију на листи, њихови посланички мандати и нису извесни ако се има у виду пад рејтинга напредњака, изузев уколико није план да свих првих двадесет на листи “нестраначких личности” поднесу оставке и врате посланичке мандате.

ПОДРЖИТЕ НЕЗАВИСНО НОВИНАРСТВО
Помозите рад Васељенске према својим могућностима:
5 €10 €20 €30 €50 €100 €PayPal
Заједничким снагама против цензуре и медијског мрака!

Директно.рс

Бонус видео

За више вести из Србије и света на ове и сличне теме, придружите нам се на Фејсбуку, Твитеру, Инстаграму, Вајберу, Телеграму, Вконтакту, Вотсапу и Јутјубу.

Будите први који ћете сазнати најновије вести са Васељенске!

СВЕ НАЈНОВИЈЕ ВЕСТИ НА ТЕЛЕГРАМ КАНАЛУ

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *