Америка потврдила постојање биолошких лабораторија у Украјини

1

(фото:Русвесна су)

Подсекретар америчког државног секретара за политичка питања Викторија Нуланд признала је да Украјина има објекте за биолошка истраживања, на питање да ли Кијев поседује биолошко и хемијско оружје.

Она додаје да је Вашингтон сада забринут да би Русија могла да преузме контролу над истраживачким материјалима који се чувају у овим објектима.

“Радимо са Украјинцима на томе како да спрече да било који од тих истраживачких материјала падне у руке руских снага ако им се приближе.”

Б92

Бонус видео:

ПОДРЖИТЕ НЕЗАВИСНО НОВИНАРСТВО
Помозите рад Васељенске према својим могућностима:
5 €10 €20 €30 €50 €100 €PayPal
Заједничким снагама против цензуре и медијског мрака!

За више вести из Србије и света на ове и сличне теме, придружите нам се на Фејсбуку, Твитеру, Инстаграму, Вајберу, Телеграму, Вконтакту, Вотсапу и Јутјубу.

Будите први који ћете сазнати најновије вести са Васељенске!

СВЕ НАЈНОВИЈЕ ВЕСТИ НА ТЕЛЕГРАМ КАНАЛУ

1 утисак на “Америка потврдила постојање биолошких лабораторија у Украјини

  1. Ako dodje do situacije da zivotne namirnice, gorivo, kurs, premasi vise od pola plate u Srbiji proglasava se bankrot ili stecaj, tada se dozvoljava sverc kao 90tih, koliko toliko Sloba je razmisljao o svom narodu..sada pored visokih poreza, izvrsitelja,kredita ide se svesno na urusavanje naroda i obicno se za krizu krivi neko drugi..tipa rat u Ukrajini, ali zato 60 ratova i dan danas nato bombarduje neke zemlje a to donosi blagostanje?? Ogranicavanje izvrsitelja, potrazivanje banaka, slobodna prodaja, razmena, drzava se mora odreci i carina i svega ako misli da narod opstane, u suprotnom planski i namerno…Kina je u zadnjem trenutku odustala i pripojila Rusiji, vise virusa nema osim kod Kona zbog pravdanje krize..ali ako drzava misli na svoj narod pustice slobodnu prodaju bez kazni ako ne EU i Srb odlaze u vec planiranu agendu, bockanje, smanjenje ljudi, kontrola, vestacka inteligencija i IV industrijska revolucija

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *