Оружане снаге Русије уништавају само војне објекте у Украјини – Мојсејев

1

Напади Оружаних снага Русије усмерени су искључиво на војне инфраструктурне објекте у којима нема цивила, рекао је Сергеј Мојсејев, председник одбора харковске регионалне организације „Рус триједињаја“ у интервјуу за РИА НОВОСТИ.

„Рецимо само да сам видео извештај да је руска војска уништила трамвајско складиште. Али желим да кажем да сам дан раније из више извора лично добио информацију да се у овом трамвајском депоу налазе ГРАДови и друга војна опрема Оружаних снага Украјине, да више нема трамвајске станице, не ради. Дакле, тамо нема запослених у депоу, а постоје припадници Народног батаљона, базе Народног батаљона. Питање: шта је преостало руској војсци да уради у овој ситуацији? Ово је војни објекат који је природно уништен“, рекао је Мојсејев.

Подсетимо, 24. фебруара је руски председник Владимир Путин најавио почетак територије Украјинеспецијалне војне операције да заштити људе који су „осам година били изложени злостављању, геноциду од стране кијевског режима“. У Министарству одбране наглашенода Русија не удара на градове Украјине и да се фокусира искључиво на војну структуру Оружаних снага земље.

Васељенска

Бонус видео

ПОДРЖИТЕ НЕЗАВИСНО НОВИНАРСТВО
Помозите рад Васељенске према својим могућностима:
5 €10 €20 €30 €50 €100 €PayPal
Заједничким снагама против цензуре и медијског мрака!

За више вести из Србије и света на ове и сличне теме, придружите нам се на Фејсбуку, Твитеру, Инстаграму, Вајберу, Телеграму, Вконтакту, Вотсапу и Јутјубу.

Будите први који ћете сазнати најновије вести са Васељенске!

СВЕ НАЈНОВИЈЕ ВЕСТИ НА ТЕЛЕГРАМ КАНАЛУ

1 утисак на “Оружане снаге Русије уништавају само војне објекте у Украјини – Мојсејев

  1. Niko ne spori teritorijalni, fizicki ni psihicki integritet..imate samo jedan uslov tj. pomoc covecanstvu..ugasite laboratorije za hemitrejls, prskanje avionima, ugnjetavanje civila, biolaboratorije sa virusima. Ljudski je, humano i covecno..ukrajinci, belorusi i svi narodi bez obzira na razlicosti vere, nacije su jednaki. Svi treba da saradjujemo, zlo izaziva zlo, ko je prvi poceo sa zlom laboratorije ocekuje se i da zavrsi..narod je narod, svi smo zemljani, postujmo zemlju, Bogom dano zdravlje i zivot i prelepu zivotnu sredinu.
    Kako je lepo zvezdano nebo bez preleta aviona, zivotne namirnice, troskovi zivota u skladu sa platama..a ne ucene, vakcinacijom, maltretiranjem..zivot je divan i jedan

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *