„Положите оружје и идите у поља, ово је шанса да преживите“: апел украјинских војника колегама (ВИДЕО)

2

(фото:Русвесна.су)

Украјински војници који су се добровољно предали војсци ДНР снимили су апел својим колегама.

„Једина шанса сада да останете живи и видите своје рођаке је да се предате“, каже један од њих.

На овим снимцима се могу видети и граничари и војна лица из 53. одвојене механизоване бригаде и из 56. моторизоване бригаде.

„Све је отишло предалеко“, кажу у украјинској војсци, а треба напоменути да то кажу тек када је војскама ДНР и ЛНР дозвољено да отворе ватру и када је одбрана брзо прешла у офанзиву.

ПОДРЖИТЕ НЕЗАВИСНО НОВИНАРСТВО
Помозите рад Васељенске према својим могућностима:
5 €10 €20 €30 €50 €100 €PayPal
Заједничким снагама против цензуре и медијског мрака!

Када су браниоци Донбаса поштовали озлоглашене Минске споразуме без отварања ватре као одговор, украјинској војсци је све одговарало.

Одвојено, напомињемо да су сви припадници Оружаних снага Украјине здрави и здрави, храњени су и добили потребну медицинску негу. У Украјини са одушевљењем гледају видео на којем се руским ратним заробљеницима гађају кроз ноге уз смех гомиле , гледајући их како крваре.

Васељенска

Бонус видео

За више вести из Србије и света на ове и сличне теме, придружите нам се на Фејсбуку, Твитеру, Инстаграму, Вајберу, Телеграму, Вконтакту, Вотсапу и Јутјубу.

Будите први који ћете сазнати најновије вести са Васељенске!

СВЕ НАЈНОВИЈЕ ВЕСТИ НА ТЕЛЕГРАМ КАНАЛУ

2 утиска на “„Положите оружје и идите у поља, ово је шанса да преживите“: апел украјинских војника колегама (ВИДЕО)

  1. Има скоро два месеца како отварам овај портал и никако не могу да заборавим како сте нас насанкали са претходним порталом који је био далеко “чвршћи” него овај сада. Питам се зашто не запослите одрасле људе да вам бирају текстове и зашто објављујете полутекстове и којекакве глупости? Јесте да је све базирано на истини, али као да мала деца све то описују и после минут-два изгубе стрпљење и само ставе тачку. Недоречено, површно, неубедљиво а много текстова се граничи са глупошћу. Већином после читања “окрњених” текстова које објављујете, помислим да овај портал организују неки клинци као домаћи задатак који још никада није добио већу оцену од двојке. Побогу људи, не стављајте “бонус видео” испод текста који нема благе везе са текстом. И уопште узев, не стављајте те глупе слике бонус видеа испод текстова. Јел неко од вас уопште завршио основну школу или је ово неки забавник за децу из забавишта? (Драго ми је да поново могу да пратим нашу Весну. Зато вас и отварам скоро сваки дан)

  2. Нисам написао ове коментаре за “јавност” него чисто да вам скренем пажњу да немате текстове који могу да привуку већу пажњу. Лично бих желео да овај портал пронађе своје пратиоце у већем броју и зато сам одлучио да вам пошаљем претходни коментар. Заиста желим да се чвршће организујете и нађете прави пут. Наслови су вам заиста јаки и далеко су изнад текстова, али кад отворим текст и прочитам га, имам осећај бескорисности текста, недовршеност и као да се неко устручава да напише оно што наслов говори. Интересантно, већина српских портала објављује мало јаче текстове са изузетно глупим насловима. Код вас је обрнуто. Имам осећај да је уложен велики труд да се овај портал организује и не видим разлога за површност и недовршеност текстова, што ме помало одбија.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *