Русија завршава рад на прикупљању доказа о биолошкој активности САД у Украјини

0

(фото: ФСК.РУ)

Докази које је прикупила Русија у вези са активностима америчких биолабораторија у Украјини показаће свету да Вашингтон наставља традицију Трећег рајха, рекао је у понедељак секретар Савета безбедности Русије Николај Патрушев на састанку са генералним директором дирекције за спољну безбедност и документацију Алжира, генерал-мајором Нуредином Мокријем.

„Тренутно завршавамо рад на прикупљању доказне базе о војно-биолошкој активности САД у Украјини. Не сумњам да ће она бити формирана, а цео цивилизован свет ће на крају видети да је Америка постала „достојна „наследник традиције Трећег рајха, где су се практиковали нехумани експерименти над људима“, нагласио је шеф безбедности.

Прочитајте још:  Циљ био контрола људског ума: Откривен тајни пројекат ЦИА

Он је поновио да су „САД и Украјина остале једине земље на свету које су гласале против резолуције Генералне скупштине УН о борби против величања нацизма и других сличних иницијатива. „Осим тога, развој националистичког покрета у Украјини је такође био под општом координацијом и уз подршку САД“, нагласио је Патрушев.

Овај покрет у Украјини „прелио се као резултат у отворене манифестације мржње 2014. године, када су украјински нацисти с посебном суровошћу и цинизмом обрачунали са становништвом које говори руски језик“, додао је он.

„Ми смо тада припремали и ширили међу страним партнерима релевантне беле књиге о злочинима украјинских нациста“, нагласио је Патрушев.

Васељенска

ПОДРЖИТЕ НЕЗАВИСНО НОВИНАРСТВО
Помозите рад Васељенске према својим могућностима:
5 €10 €20 €30 €50 €100 €PayPal
Заједничким снагама против цензуре и медијског мрака!

Бонус видео:

За више вести из Србије и света на ове и сличне теме, придружите нам се на Фејсбуку, Твитеру, Инстаграму, Вајберу, Телеграму, Вконтакту, Вотсапу и Јутјубу.

Будите први који ћете сазнати најновије вести са Васељенске!

СВЕ НАЈНОВИЈЕ ВЕСТИ НА ТЕЛЕГРАМ КАНАЛУ

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *