“Црква Луцифера” подржава Марину Абрамович у “духовном отпору против Русије” [ИСПРАВКА]

1

Марина Абрамович

Kонтраверзна уметница црногорског порекла Марина Абрамович, објавила је видео клип где позива све оне који подржавају Украјину а који су против Русије да јој се придруже у “духовном отпору против Русије” који она планира да организује у Шон Кели галерији у Њујорку.

Прочитајте још:  Путин: Русија се залаже за једнак приступ земаља мирном атому

Она у видеу наводи како је Зеленски диван човек који се бори против руског нацизма.

Њену поруку је пренела и скандинавска „Црква Луцифера“ на свом Твитер налогу, пружајући подршку Марини Абрамович и Украјини.

ПОДРЖИТЕ НЕЗАВИСНО НОВИНАРСТВО
Помозите рад Васељенске према својим могућностима:
5 €10 €20 €30 €50 €100 €PayPal
Заједничким снагама против цензуре и медијског мрака!

Црква Луцифера је позвала свет да се уједини против Путина, наводећи и да су се три члана Цркве Луцифера из Данске придружила украјинским снагама као добровољци, ратујући за Украјину. Такође, позивају пратиоце свог Твитер налога да донирају или учине колико могу помогну Украјини у овој борби, поздрављајући их са “Слава Украјини!”.

ИСПРАВКА: Марина Абрамович није позвала на сатанистички перформанс-молитву Луциферу већ је позвала на “духовни перформанс” против Русије а “Црква Луцифера” је само пренела њену поруку на свом Твитер налогу – уз подршку Марини Абрамович и Украјини.

Иначе, у следећој објави је Црква Луцифера истакла да је страни Украјине и поручила да су “Путинови дани одбројани”, уз слику Путина како пали свећу у православном храму.

Нови Весник / Васељенска

За више вести из Србије и света на ове и сличне теме, придружите нам се на Фејсбуку, Твитеру, Инстаграму, Вајберу, Телеграму, Вконтакту, Вотсапу и Јутјубу.

Будите први који ћете сазнати најновије вести са Васељенске!

СВЕ НАЈНОВИЈЕ ВЕСТИ НА ТЕЛЕГРАМ КАНАЛУ

1 утисак на ““Црква Луцифера” подржава Марину Абрамович у “духовном отпору против Русије” [ИСПРАВКА]

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *