Погледајте које јавне личности су до сада подржале лидера СНС-а за председника Србије

2

Вучић (Фото: Јутјуб)

Јавне личности данас су изашле званично са подршком Александру Вучићу, лидеру Српске напредне странке, за предстојеће изборе. Више од 1000 професора, академика, писаца, редитеља и спортиста пружили су му подршку.

Прочитајте још:  Доста је било, Здрава Србија и Живим за Србију на изборима на листи Суверенисти

Тако су уз Вучића стали најбољи српски кошаркаши Никола Јокић, Боби Марјановић, Василије Васа Мицић, као и легендарни Жељко Ребрача.

Легенде српске кошарке Радмило Мишовић и Зоран Мока Славнић, као и чувена рукометашица Светлана Цеца Китић подржали су кандидатуру Александра Вучића за председника Србије.

Вучића су подржали и Асмир Колашинац, бацач кугле и освајач три европске медаље,

тениски тренер Богдан Обрадовић, рукометаш Владимир Мандић, ММА борац Александар Стојичић, параолимпијка и освајачица бронзане медаље у таеквонду Виолета Тодоров, репрезентативка Србије у боксу Александра Рапаић, али и Алмир Мемић, репрезентативац Србије у боксу.

Прочитајте још:  СНС прикупљао потписе за Вучићеву кандидатуру у црквеним просторијама

Милена Делић, легендарна српска рукометашица и рукометашица Јелена Лавко дале су јавну подршку лидеру СНС-а Александру Вучићу за предстојеће председничке изборе, сазнају Новости.

ПОДРЖИТЕ НЕЗАВИСНО НОВИНАРСТВО
Помозите рад Васељенске према својим могућностима:
5 €10 €20 €30 €50 €100 €PayPal
Заједничким снагама против цензуре и медијског мрака!

Како Новости сазнају, подршку лидеру Српске напредне странке Александру Вучићу за председничке изборе дали су бивши кошаркаш Дејан Томашевић и кошаркаш Никола Јовановић.

Међу великим именима налази се и фудбалер и доскорашњи српски репрезентативац Душко Тошић.

Одбојкашки тренер Зоран Гајић, освајач златне олимпијске медаље, и одбојкаш Ђула Мештер снажно су подржали политику Александра Вучића.

Велики голман Ивица Краљ придружио се дугачкој листи јавних личности које су уз актуелног председника. Међу њима су и кошаркашки тренер Драган Јаковљевић, ММА шампион Драган Тешановић и фудбалер Драган Мрђа.

Подршку председнику су пружили и Светлана Цеца Ражнатовић, Лепа Лукић, Весна Змијанац, Зорица Брунцлик и Мирољуб Аранђеловић Кемиш.

Прочитајте још:  Кинеске инвестиције Србији праве простор за озбиљан маневар у спољњој политици и односима са ЕУ!

Међу естрадним уметницима који су подржали Вучића су се нашли и Катарина Грујић-Гобељић, Александар Цветковић из “Тропико бенда”, Дадо Полумента, као и Марина Висковић.

Академици САНУ Владимир Кањух, Љубиша Ракић, Бела Балинт, Светислав Божић и Јован Хаџи Ђокић подржали су лидера СНС-а Александра Вучића за предстојеће председничке изборе.

Српски геније из Крагујевца Владимир Цмиљановић, који у свету развија вакцину друге генерације против ковида, такозвану “ракетну вакцину”, долази у Србију специјално да би подржао председника Александра Вучића и листу Српске напредне странке на изборима у недељу, 3. априла.

Списатељица Љиљана Хабјановић Ђуровић на предстојећим изборима подржаће листу “Александар Вучић – Заједно можемо све”. Она је у изјави за “Новости” објаснила зашто подржава Вучића.

Међу познатим глумцима који су подржали лидера СНС-а су Саша Јоксимовић, Златан Видовић, Лидија Вукићевић, Небојша Кундачина и Растко Јанковић.

Такође, подршку Вучићу пружио је режисер, сценариста и продуцент Предраг Гага Антонијевић.

Глумица Радмила Живковић, легендарна по улози госпође министарке, носилац највећих глумачких награда, подржала је председника Александра Вучића.

Певачи Саша Матић и Жељко Самарџић подржали су кандидатуру лидера СНС-а Александра Вучића за предстојеће председничке изборе.

Маестро Петар Марић, осмоструки светски шампион у класичној, виртуозној и електронској хармоници, подржао је Александра Вучића за председника Србије на предстојећим изборима 3. априла.

Певач Никола Роквић, говорећи о најтежим тренуцима у животу, објаснио је због чега је подржао Вучића.

Илда Шаулић, ћерка легенде народне музике Шабана Шаулића, емотивним речима се обратила и пружила подршку председнику Србије Александру Вучићу, као што је и он њеној породици када им је било најтеже.

Прочитајте још:  ВЛАДЕТА ЈАНКОВИЋ: Вучић неће преживети Косово!

Такође, Вучића су подржали певачи Оливер Мандић и Аца Лукас.

Једна од њих је и певачица Гога Секулић, која је на свом Инстаграм сторију обожаваоцима и пратиоцима јасно дала до знања да Вучић може очекивати и њену подршку.

Познати српски инфлуенсер Милован Стијовић јавно је подржао кандидатуру лидера СНС-а Александра Вучића за предстојеће председничке изборе.

Вучића су подржали и адвокат Горан Петронијевић, добитник НИН-ове награде Александар Гаталица, писац Драгослав Бокан, као и редитељ и сценариста првог играног филма о злочиначкој акцији “Олуја” Милош Радуновић.

Познати фудбалски тренер и бивши фудбалер Црвене звезде Ненад Лалатовић, истакао је да ће као савестан грађанин изаћи на предстојеће изборе и да ће гласати за још бољу Србију, а она је, по његовим речима, могућа само са актуелним председником Александром Вучићем.

Прочитајте још:  Србофобија у Хрватској: Ћирилица им опет боде очи, траже да се уклони са надгробне плоче

Новости / Агенције

БОНУС ВИДЕО:

За више вести из Србије и света на ове и сличне теме, придружите нам се на Фејсбуку, Твитеру, Инстаграму, Вајберу, Телеграму, Вконтакту, Вотсапу и Јутјубу.

Будите први који ћете сазнати најновије вести са Васељенске!

СВЕ НАЈНОВИЈЕ ВЕСТИ НА ТЕЛЕГРАМ КАНАЛУ

2 утиска на “Погледајте које јавне личности су до сада подржале лидера СНС-а за председника Србије

  1. moj do mojega…dovoljan je primer onaj vepar divac koji je učlanio šiptare u olimpijski komitet…svi ti sportisti,glumci,kaluđeri,intelektualci su PROSTITUTKE..

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *