Руски дипломата у УН: И Немачка има своје биолошке лабораторије у Украјини

1

(Фото: Sputnik / Михаил Киреев)

Документи потврђују да Немачка у Украјини реализује своје војно-биолошке програме, изјавио је стални представник Русије при канцеларији Уједињених нација у Женеви Генадиј Гатилов на пленарној седници Конференције за разоружање.

Према његовим речима, циљ немачких програма је изучавање смртоносних болести у Источној Европи, као што је кримско-конгоанска хеморагијска грозница.

„Немачке акције, које раније нису биле познате широкој јавности, представљају исту претњу као и биолошки експерименти Сједињених Америчких Држава и захтевају детаљно проучавање“, навео је дипломата.

Прочитајте још:  Ђукановић признао пораз: Нећу учествовати у формирању нове владе

Гатилов је такође саопштио да су пројекат финансирали Министарство иностраних послова Немачке и Бундесвер.

Подсетимо, Министарство одбране Русије раније је открило да су Сједињене Америчке Државе потрошиле више од 200 милиона долара на рад биолошких лабораторија у Украјини, а које су учествовале у америчком војно-биолошком програму и бавиле се, између осталог, узрочницима куге и антракса. На територији Украјине формирана је мрежа од више од 30 биолошких лабораторија које су радиле у интересу Пентагона.

Спутњик

ПОДРЖИТЕ НЕЗАВИСНО НОВИНАРСТВО
Помозите рад Васељенске према својим могућностима:
5 €10 €20 €30 €50 €100 €PayPal
Заједничким снагама против цензуре и медијског мрака!

Бонус видео:

За више вести из Србије и света на ове и сличне теме, придружите нам се на Фејсбуку, Твитеру, Инстаграму, Вајберу, Телеграму, Вконтакту, Вотсапу и Јутјубу.

Будите први који ћете сазнати најновије вести са Васељенске!

СВЕ НАЈНОВИЈЕ ВЕСТИ НА ТЕЛЕГРАМ КАНАЛУ

1 утисак на “Руски дипломата у УН: И Немачка има своје биолошке лабораторије у Украјини

  1. Ratovi su za zivot fazizma, sada po novom satanizam …Austrougarska je imala granicu do Kijeva, pa je istok pomogao evropu da unisti fazizam,Balkanci su bili do Kijeva Dusanovo Carstvo..Napoleon je prekoracio do Moskve, isteran, pao i istoj opet kao 1918, 41 oslobadja eu od nacizma..sad Nato pod zastavama fasizma dolazi opet od Kijeva, sta mislite kako ce proci..Istok je uvek sacuvao novi svetski poredak, fasizam, sada isto brani od satanizma..ali ovog Puta ide do Kijeva, a eu ako hoce moze ostati rob, tj. svoje gradjane prodati satanistickom vlasniku..winter is coming..Nadamo se da ce i Rumunija i ostale balkanske zemlje uspeti da se izvuku iz Satanizma kao Srbija i Madjarska
    Evropo cutala si kad su srpsku decu bombardovali, kad su izazvali srebrenicu okrivljujuci Srbe, kad su od 2014 uveli u Ukrajinu mere da ko god ne razmislja ko satanista su spaljivali i decu, starce, muslimane, ijos 7 veroispovesti svi koji nece fasisticke zastave..e moja evropo sad nema niko date oslobadja, kijev ce biti granica zapada, tuge, cemera i jada i istoka, normalnog prirodno ljudskog zivota..Prave sve da se unisti evropa tj. gradjani evrope

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *