Страшни примери европске “слободе“ говора и лажи њених медија

1

(фото:Илустрација)

Када се човек нађе, ради и живи у Европи – односно у ЕУ, веома брзо може открити ЛАЖ, о слободном новинарству и слободним медијима, свеједно којим, оним штампаним или електронским. Сви су до једнога, под диригентском палицом државе и владе, али тако фино упаковани у лажну демократију, која у ЕУ, уопште не постоји. А што се потпуно разоткрило током последње три године, уз лажну пандемију и забрану, било каквог супротног мишљења, од оног званичног, а које је саопштила влада и њени послушни “стручњаци”.

Први пример

Кад је чувени и најбољи њемачки ногометни репрезентативац Јошуа Кимих – одбио да се прошле године вакцинише, није било медија, који га није понижавао, нападао и кроз блато провлачио, равна три месеца, све док момка нису сломили и натерали да се вакцинише. И то уз уцене, претње, забрану играња и новчана кажњавања. А при том му ни један медиј није дозволио да се у јавности појави и каже своје разлоге, не пристанка на вакцинацију.

Други пример

Вајмарски судија је у Вајмарском суду – Марта – 2021. године, на основу немачких закона и УСТАВА-, пресудио: Да су “медицинске маске” и те како штете по здравље деце и људи и да оне никога не могу заштитити, ни од једног вируса, као ни од једне заразе. Те је обавезно ношење маске, које је наредила влада Немачке, у својој пресуди, означио као напад на здравље деце и људи, као и кршење људских права. Те је пресудом забранио да се у граду Вајмару и свим школама на територији Вајмара, забрани ношење маски у школама. Али ни један медиј, о томе у Немачкој није известио грађане, а поготово ни једне речи није написао или проговорио, да је тај часни судија, по донесеној пресуди, након три дана, суспендован и удаљен из Вајмарског суда.

ПОДРЖИТЕ НЕЗАВИСНО НОВИНАРСТВО
Помозите рад Васељенске према својим могућностима:
5 €10 €20 €30 €50 €100 €PayPal
Заједничким снагама против цензуре и медијског мрака!
Прочитајте још:  Јалово оправдање Лаврова разочараном руском народу због губитничке руске политике на Кавказу!

Трећи пример

Од проглашења пандемије, након три месеца, по целој Немачкој су кренули грађански протести, против лажне пандемије и сулудих, незаконитих и неуставних пандемијских мера. Али о тим и то масовним протестима грађана, ни једна реч, ни на једном медију није саопштена. А ако неки медиј, о томе проговори, онда се саопштава, да је то нека групица анти ваксера, или радикалних и десних – нацистичких покрета.

Пример четврти

Када нњемачка или друге европске полиције, разбијају оправдане грађанске протесте и при томе их хапсе и брутално и немилосрдно туку палицама, онда то није насиље и гажење људских слобода и демократских права. Већ се на медијима каже: Како је полиција успешно разбила рушилачке протесте организованих десничара ( фашисти и нацисти) и противника демократије.

Пети пример

Од када је избио овај Украјинско – Руски сукоб, сви медији су Русију прогласили агресором и злочинцима. Тако да нема објективног сагледавања и анализирања шта је узрок, који је довео до овог ратног сукоба. А поготово нема шансе, да се пита, зашто је влада уводила санкције Русији, као и шта ће оне донети Немачкој и ЕУ ??? А не, тога на њемачким и европским медијским кућама нема, то је “демократски”, забрањено.

Медијска западна слобода и истина је таква, какву је саопштила влада Немачке, као и владе свих Европских држава, које све до једне, извршавају америчке налоге. А ових пар примера које сам издвојио, су само кап од безбројних лажи, које се овде у овој демократској европи, свакодневно и то путем западних медија, грађанима износе и бацају у лице, као веродостојна истина. Уствари, то је и те како упакована западна диктатура, која уз помоћ лажних и слободних медија, као и лажних и слободних новинара, потпомаже, да живи, баш та западна диктатура. Која је изграђена и опстаје на подлим и гнусним лажима, које се свакодневно шире уз помоћ медија и страха, којег они производе и пласирају својим грађанима. У чему им по законима помажу и велике новчане казне, као и полицијско тајно праћење “ сумњивих и опасних особа” по државу и њен поредак. Тако да се неретко дешава да се критичари и слободни мислиоци и хапсе, саслушавају и на тај начин застрашују, а неки се и на затворске казне осуде. Али о томе у медијима нема ни једна речи.

Прочитајте још:  Документ који показује да се Кон, Кисићка и Брнабићка нису заиста вакцинисале Фајзеровом вакцином (ФОТО)

То је та велика западна диктатура, која убија сваког слободног мислиоца, поготово критичаре општинске, покрајинске и државне политике, као и владе. А да јавно или у неком медију критикујете необјективност новинара и медија, е , па то овде у Немачкој или демократској европи не може. Јер би сте одмах од стране свих медија, били означнени као припадник неких десничарских и рушилачких организација. То је на својој кожи, износећи истину о злочиначко Америчко – Европском и НАТО нападу на Србију, осетио и Нобеловац Петер Хандке. Који је за иснесену истину о Западном злочину и агресији на Србију и србски народ, био сатанизован и згажен од свих Европско – светских медија. Те је из тих разлога, овде у Немачкој и целој ЕУ, веома тешко, било којем праведнику, истинољубцу и критичару, лажи, зла и неправде, добити јавни простор, да се каже или саопшти друго и другачије мишљење. Поготово од оног званичног, којег је изговорила немачка влада, или владе европских држава. А које све и један медиј, без обзира о чему се ради, увек бране и подржавају.

Да ли је ова спознаја и изнесена истина горка ? Ма јесте и те како, али и о овој западној подвали и лажном слободном новинарству и слободним медијима, треба јавно говорити, где год се за то укаже прилика. Јер сви медији, као и њихови новинари су главна оружана сила и најопасније оружје – уперено против људи и народа, уз чију помоћ, сви политичари и владе, ма све и једне ЕУ – државе, воде неку своју политику. И то на штету грађана, радника и сељака. На које безброј пута, ти политичари уз помоћ медија, дигну и бруталну полицијску силу. Помоћу које се убија свака слобода, јавни и критички говор, као и сва људска права. Али и оправдани људски протести и то против лажи, неправде и зла, које се свакодневно у некој држави европе, као и света, од стране политичара, полиције и медија, људима чине и праве.

Прочитајте још:  Избори у Словачкој. Зашто треба обратити пажњу на њих

Милосав Кнежевић Миле/Борба за истину

Бонус видео

За више вести из Србије и света на ове и сличне теме, придружите нам се на Фејсбуку, Твитеру, Инстаграму, Вајберу, Телеграму, Вконтакту, Вотсапу и Јутјубу.

Будите први који ћете сазнати најновије вести са Васељенске!

СВЕ НАЈНОВИЈЕ ВЕСТИ НА ТЕЛЕГРАМ КАНАЛУ

1 утисак на “Страшни примери европске “слободе“ говора и лажи њених медија

  1. Pravo, sve je poplavljeno..ustav, i sve ostalo stoji na papiru i postuju se oni koji odgovaraju..uzimanje dece, prodaja zivih bica agencijama, koje dalje vrte zavisni od toga sta je trazeno na trzistu, neko za prostituciju, neko za organe, to ni robovima nisu radili…zemlja koja nece sve to izazovu rat i opet imaju proizvodnju i robu za prostituciju, organe, drogu…ono sto vidite, zlatna mijarda i svako se bori da dospe, ali to nije mijarda za slobodan zivot, vec broj robova koji je potreban eliti zato se i zove zlatna…narodu je neprijatelj njihova vlada, a ne komsije,razlicitosti.
    Pojedinci rade za elitu dok ih ne istrose, posle zamene, sve tako dok se elita ne otarasi ovaca tako nas smatraju i ostave milijardu koji bi radili za njih, zato i podizu cene, treba ta milijarda da bude bez vozila, zivotinja, izvore hrane i vode, odece, kafica, itd .svi gradovi, industrijska revolucija je povukla ljude u grad, posao, kafici, pozorista da bi ih skupljala na gomilu jer pre coveka naviknutog na prirodu, nisi mogao da uhvatis, ucenjujes, ubijes, danas je to lako od medija do sudstva, a sve se te profesije gase i dolazi kao racun, na klik.
    A da to narodu ne smeta, njemu smeta Srbin katolik hrvat, hrvat pravoslava, meho iz bosne itd..

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *