Милош Вучевић: Предлажем председнику Вучићу да на јесен идемо поново на парламентарне изборе

0
председник Србије, србија

председник Србије Александар Вучић (Фото: Принтскрин)

Милош Вучевић, потпредседник СНС и градоначелник Новог Сада изјавио је да ће председнику Србије Александру Вучићу предложити да се на јесен одрже нови избори за парламент.

Вучевић је гостујући на ТВ Пинк рекао да мисли да је део људи олако схватио парламентарне изборе.

Схватили су значај председничких избора и били на то фокусирани, послали су снажну поруку- да Александар Вучић треба да буде председник Србије, и добио је рекордан број гласова“ истако је Вучевић додавши “Ово је историјска победа, јер су остали кандидати сви заједно добили 800.000 гласова мање.

На парламентарним изборима, делује ми да су људи шарали са гласовима и када бих се ја питао, а не питам се, и мислим да се ни председник Републике неће са тим сложити, најпоштеније би било на јесен идемо на нове парламентарне изборе истакао је Вучевић.

Вучевић објашњава да се сада без разлога поставља питање легитимитета СНС.

ПОДРЖИТЕ НЕЗАВИСНО НОВИНАРСТВО
Помозите рад Васељенске према својим могућностима:
5 €10 €20 €30 €50 €100 €PayPal
Заједничким снагама против цензуре и медијског мрака!

Видимо сада питања, да ли има или нема већине, да ли је то пун легитимитет или не, иако је наша листа са 120 мандата убедљиво победила и нико не може да нам приђе. Зато мислим да би можда било најпоштеније да на јесен изађемо на биралишта за парламент, пошто се опозиција не бави политичким легитимитетом, већ математиком и сабирањем. Мислим да би грађани данас након свих ових дешавања и порука које смо чули после 3. априла били отрежњени – образложио је Вучевић.

НСПМ

Бонус видео

За више вести из Србије и света на ове и сличне теме, придружите нам се на Фејсбуку, Твитеру, Инстаграму, Вајберу, Телеграму, Вконтакту, Вотсапу и Јутјубу.

Будите први који ћете сазнати најновије вести са Васељенске!

СВЕ НАЈНОВИЈЕ ВЕСТИ НА ТЕЛЕГРАМ КАНАЛУ

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *