Вук Драшковић (Фото: ФОНет)

Мало мало па се међ Србима појави неки нови Вук Драшковић.

Мало мало па громогласно почне да штити Србе и српске интересе вабећи блесаве Србе на неке шарене перле, кокарде или велике речи српских истина.

Прочитајте још:  УБИСТВО? Неколико сати након објаве тајни о вакцинама, доктор Ноак је МРТАВ!

Поново се такви од блесавих Срба дочекују као Вождови, као Богом дани изабраници Српског народа.

Свима њима је заједничко да су велики Срби, велики православци, велики људи. Од других квалитета и података из животних биографија немамо баш пуно података. Већином су то људи без професије или са професијама којима се не баве. Јасан је потпис невидљивих руку које овакве типове воде.

Њихова улог је да залуде Србе и заведу их против својих стварних националних интереса и потреба. Карактерише их увек површност и патетика. Издвајање једне тренутно популарне теме којом се подвлаче Србима под кожу. Добијају ничим заслужену, у мору других сличних типова, медијску пажњу. По правилу спасавају Српство од Србије. Њихова теза је волимо ми Српство, као и Србију, али ови што су у Србији на власти су издајници. Само њих да склонимо па ће Српство да процвета, а да њих склонимо није згорег и са душманима српским се лизати.

ПОДРЖИТЕ НЕЗАВИСНО НОВИНАРСТВО
Помозите рад Васељенске према својим могућностима:
5 €10 €20 €30 €50 €100 €PayPal
Заједничким снагама против цензуре и медијског мрака!

Дакле власт у Србији је проклета, али све остале власти су државне власти са којима се може и мора, ради спасења свеколиког српства, сарађивати, а нарочито на рушењу власти у Србији. Па иако се у тој сарадњи мало поткаче и Срби и Србија нема везе јер је власт у Србији проклета. Е моји Срби. Не живи се од шарених перли. Не спашава се српство кокардом.

Не брани се истина (Истина) празним речима. Живи се напорним радом и непрестаним трудом.

Прочитајте још:  Филип Родић: Бела ружа 21. века

Српство се брани оружјем и војском којој се не сме отказати послушност због кокарде.

А истина (Истина) се брани делима и исповедањем истине, а не прећуткивањем, релативизацијом и компромисима са лажју.

Зато када чујете да вам неко нуди шарене перлице уместо рада, којекакве нове кокарде да њима витлате, а нарочито када га чујете да вам говори да сада није време за истину, запитајте се ко је заправо он. Јер видећете да тај осим преваре, народу не нуди ништа, јер не зна ништа о народном добру. Осим махања симболима, којима вам маже очи, не жели да брани Српске интересе и Србе, а својим радом сатирао је те Српство и до сад.

Ако ли га загребете по површини, видећете да уместо истине (Истине) лаж избија из његових уста. И то не лаж незнања, или лаж заблуде. Не! Из њега избија лаж издаје. Зато браћо Срби да нам се опет не деси да тог новог Вука Драшковића у јагњећој кожи дочекамо као на Хиландару уз звона по обичају како се српски самодржац дочекује, узмимо се у памет и препознајмо обману када нам се намеће.

Прочитајте још:  Лазаревац: Нарко дилери прете члановима Удружења Свети Сава из Лазаревца, полиција ћути

Јесаул / Васељенска

БОНУС ВИДЕО:

За више вести из Србије и света на ове и сличне теме, придружите нам се на Фејсбуку, Твитеру, Инстаграму, Вајберу, Телеграму, Вконтакту, Вотсапу и Јутјубу.

Будите први који ћете сазнати најновије вести са Васељенске!

СВЕ НАЈНОВИЈЕ ВЕСТИ НА ТЕЛЕГРАМ КАНАЛУ

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *