Личности цивилног друштва затражиле су од Шолца да обустави испоруке оружја Украјини

1
немачкој, немачка

(Фото: Steve_Allen/Depositphotos)

Око 20 личности из науке, политике, културе и других области цивилног друштва, укључујући реномиране немачке новинаре и потпредседницу немачког Бундестага Антје Волмер, написали су отворено писмо немачком канцелару Олафу Шолцу тражећи од њега да обустави испоруке оружја Украјини.

Берлинер цајтунг је известио у петак, позивајући се на копију писма до које је дошао лист.

Прочитајте још:  ФСБ је привела девет диверзаната СБУ у Херсонској области

Људи који су потписали писмо позвали су на обуставу испоруке оружја украјинским трупама и да охрабре владу у Кијеву да прекине војни отпор, преноси ТАСС.

„Снабдевањем оружјем Немачка и друге земље НАТО-а су де факто постале стране у рату“, наводи се у писму. Наставак испоруке оружја и војне подршке НАТО-а би продужио рат и учинило дипломатско решење далеким, наводи се у писму.

„Први и најважнији корак био би заустављање свих испорука оружја Украјини, у комбинацији са тренутним прекидом ватре о којем ће се преговарати“, наводи се у писму.

Васељенска

ПОДРЖИТЕ НЕЗАВИСНО НОВИНАРСТВО
Помозите рад Васељенске према својим могућностима:
5 €10 €20 €30 €50 €100 €PayPal
Заједничким снагама против цензуре и медијског мрака!

Бонус видео:

За више вести из Србије и света на ове и сличне теме, придружите нам се на Фејсбуку, Твитеру, Инстаграму, Вајберу, Телеграму, Вконтакту, Вотсапу и Јутјубу.

Будите први који ћете сазнати најновије вести са Васељенске!

СВЕ НАЈНОВИЈЕ ВЕСТИ НА ТЕЛЕГРАМ КАНАЛУ

1 утисак на “Личности цивилног друштва затражиле су од Шолца да обустави испоруке оружја Украјини

  1. Gradjani, bar oni normalni se bude po svetu..nisu ljudima neprijatelji ni Rusi,Hrvati,Amerikanci, Nemci, imate zajednickog neprijatelja, izvrsitelje satanistickog svetskog poretka koje guraju zemlju po zemlju u sukob da bi se smanjivao broj ljudi na zemlji, izazivanjem gladi, nemastine, poskupljenja,ratova, virusa,haosa, pretnji sve da bi se ostvario novi svetski poredak i ubacivanjem cipa u ljudi..instaliraju se antene, povezanost sa centralnim digitalnim mozgom kao sto je nasa dusa povezana s Bogom…i naravno moraju nekog okriviti a to je Rusija i Istok sa tradicijom i postojanjem naroda preko 5000 godina…za toliko vremena na njihovim istocnim teritorijama vode ratove zemlje eu, natoa,usa cije su civilizacije osnovane iz satanistickog razloga i stvorene samo za rat, mrznju, nacizam i evo sad satanizam.
    Neke zemlje se busaju u grudi i mrze rusku decu a sto im cene skacu, sto im djavo uzima dusu, sto su samo sahovske figure, sto ce njihova deca biti cipovana i porobljena nije bitno, ubiti rusku decu…ma bravoooo evropo…od svakog vida zla je Istok i Rusija oslobadjala evropu, bila je razorena, ali na istoku gde su tradicionalne civilizacije jedna drugoj ustaju u pomoc a ovde u eu i ostatku sveta gledaju jedno drugom da zabodu ledja. Ali to je satanisticki plan, nato i elita zeli da pokori evropu, smanji stanovnistvo i ostale pretvore u robove..svi ce biti umrezeni, bez savesti, svesti, slobode, ah da najbitnije im sad da pokazu milosrdnog andjela ubijati rusku decu, kao 99, kao u Bosni, Kosovu, Srebrenici i uvek ce okriviti druge koji im odgovaraju da bi se mrznja sirila.
    Eu,usa je samo jedna tvorevina koja se koristi za ostvarivanje plana cija istorija civilizacije je mladja od frizidera koje imaju tradicionalne civilizacije…ne pricam za ljude, gene, vec drzave koje su stvarane samo da bi satanisti imali dovoljan broj figura…Zivecemo kontrolisani, umiracemo, gladni, zedni, bolesni, ko ne slusa upadace mu nato u kuce(potpisano), brak ce biti legalan sa istim polom, zivotinjama(zato i vole siptare), porodica bice kao sa ruskom decom, nema vise kulture, obrazovanja(izbaceni ruski knjizevnici 90 posto obrazovanja su cinili)..jad i beda nas ceka, zato nadamo se da ce Srbija kao i ovaj put stati na pravu stranu a ne da budemo zivi zid od kada postoji evropa, bez nje se zivelo dobro(Car Dusan, Aleksandar) i valjda ce biti normalno iako imamo puno fasisticko nacistickih komsija koji su uvek stajali na strani zla..ali ako im se narod pita svi mozemo ziveti normalno(zeniti, jesti, grejati, postovati vrednosti jedni drugih(

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *