Тома Мона бриљира: Имали ли шта лепше, цена струје скаче, а ви то не плаћате

0

Томислав Момировић

Министар грађевинарства, саобраћаја и инфраструктуре Томислав Момировић изјавио је данас да за нову владу нису кључна персонална решења већ политика коју ће влада спроводити, и да ли имати храбрости да се ухвати са свим изазовима у коштац и умети да се избори.

Момировић је рекао Тањугу, одговарајући на питање да ли ће бити министар у новој влади, да је важно да нова влада има, како је оценио, оштрину попут оне коју је имала влада коју је водио тадашњи премијер Александар Вучић, када је спроведена фискална консолидација.

Прочитајте још:  Удружење Свети Сава: Чистимо Лазаревац од дилера, али последице трпимо на својој кожи (Видео)
И да ли ће нова влада имати снагу да се ухвати у коштац са проблемима као што је учињено током корона кризе, нагласио је Момировић.

“Цене струје су ових дана значајно порасле на светском тржишту, а то наши грађани нису осетили. Имали ли шта лепше, цена скаче, а ви то не плаћате. Али, ако се тако настави, ти грађани ће то платити са каматом, а ми ћемо наша предузећа уништити”, навео је Момировић.

Прочитајте још:  Поново ванредни нестанци струје у Кијеву
Каже да је то, на пример, један од изазова са којим ће морати нова влада да се суочи у наредном периоду.

ПОДРЖИТЕ НЕЗАВИСНО НОВИНАРСТВО
Помозите рад Васељенске према својим могућностима:
5 €10 €20 €30 €50 €100 €PayPal
Заједничким снагама против цензуре и медијског мрака!

“То ће детерминисати политику наредне владе – храброст”, нагласио је он у изјави за Тањуг током вожње брзим возом од Београда до Новог Сада.

На питање да ли, ипак, себе види у новој влади, Момировић је рекао:

“Не могу да кажем да не импонује бити минитар, али нисам ушао у ову причу да бих остваривао личне амбиције већ да бих подржао политику Александра Вучића, која је покренула све инфраструктурне пројекте”.

Истакао је да испред свог интереса стављам интерес свог народа и интерес политке која се водила до сада, као и да је то приоритет.

Нова.рс

Бонус видео

За више вести из Србије и света на ове и сличне теме, придружите нам се на Фејсбуку, Твитеру, Инстаграму, Вајберу, Телеграму, Вконтакту, Вотсапу и Јутјубу.

Будите први који ћете сазнати најновије вести са Васељенске!

СВЕ НАЈНОВИЈЕ ВЕСТИ НА ТЕЛЕГРАМ КАНАЛУ

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *