БРАТСКО ОРУЖЈЕ: У УКРАЈИНСКОМ СКЛАДИШТУ ОРУЖЈА ДОТУРЕНОГ СА ЗАПАДА – СРПСКЕ МИНЕ ИЗ ВАЉЕВА

1
војска

(фото:Ана Њуз)

У Харковској области бивше совјетске републике Украјине, руска војска је заузела складиште оружја које су земље НАТО послале да се употреби против Русије. Међу њима су гранате из Србије.

Југоимпорт СДПР, као главни трговац оружјем у Србији, нема одговорност на папиру. Они продају оружје и немају одговорност где ће оно завршити. Међутим, војни и политички врх Србије, требао би водити рачуна о томе.

Прочитајте још:  “Процурио” ХИТ снимак новогодишње прославе у Информеру (ВИДЕО)
Као што је Фронтал.РС већ писао о српским минобацачким гранатама у рукама Исламске државе у Сирији, тако је објашњено и наше писање о присуству америчких транспортних војних авиона на аеродрому Никола Тесла у Сурчину крај Београда.

Иако, званично, Србија извозећи оружије једном купцу, није одговорна где ће га тај купац (у овом случају Сједињени Ентитети Америке) послати, опет би војнополитичко руководство требало водити рачуна да они који поштују њен територијални интегритет и националне интересе, не буду на погрешном крају батине са ознаком српске производње.

Фронтал.рс

ПОДРЖИТЕ НЕЗАВИСНО НОВИНАРСТВО
Помозите рад Васељенске према својим могућностима:
5 €10 €20 €30 €50 €100 €PayPal
Заједничким снагама против цензуре и медијског мрака!

Бонус видео

За више вести из Србије и света на ове и сличне теме, придружите нам се на Фејсбуку, Твитеру, Инстаграму, Вајберу, Телеграму, Вконтакту, Вотсапу и Јутјубу.

Будите први који ћете сазнати најновије вести са Васељенске!

СВЕ НАЈНОВИЈЕ ВЕСТИ НА ТЕЛЕГРАМ КАНАЛУ

1 утисак на “БРАТСКО ОРУЖЈЕ: У УКРАЈИНСКОМ СКЛАДИШТУ ОРУЖЈА ДОТУРЕНОГ СА ЗАПАДА – СРПСКЕ МИНЕ ИЗ ВАЉЕВА

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *