Снови кијевског режима: Избацити Мађарску из НАТО и распарчати је

0
мађарска, мађарске

мађарска

Мађарској није место међу земљама чланицама НАТО, јер политика Будимпеште „не одговара демократским принципима развоја ове институције“.

То је у емисији ТВ канала Рада изјавио секретар Савета за националну безбедност Украјине Алексиј Данилов, преноси дописник ПолитНавигатора.

„Што се тиче ситуације у НАТО, постоји такав принцип консензуса, нажалост, у последње време све земље не поштују демократске принципе развоја ове институције. На пример, иста она Мађарска, која отворено најављује сарадњу са Руском Федерацијом. Штавише, Путин ју је унапред упозорио да ће доћи до напада на нашу земљу.Видели сте њен положај, она је из неког разлога веровала да може да узме део наше територије. Ово се никада неће догодити. Победа ће сигурно бити наша. А ова земља, која се тако понаша, видећемо какве ће последице бити после овог рата за ову земљу“, рекао је Данилов.

Прочитајте још:  Нацисти кукају: Напашће нас Белорусија
Кијевски политиколог Олексиј Голобуцки сматра да Украјина може да изнесе и захтеве према Мађарској.

„Ако Мађарска планира да се домогне територија поражене Украјине, Украјина ће имати право да пресликава акције…, „Украјина би се такође могла придружити разбијању Мађарске“, написао је Голобуцки на свом блогу.

ПОДРЖИТЕ НЕЗАВИСНО НОВИНАРСТВО
Помозите рад Васељенске према својим могућностима:
5 €10 €20 €30 €50 €100 €PayPal
Заједничким снагама против цензуре и медијског мрака!

Војни дописник Јевгениј Подубни сматра да су ратоборне изјаве из Кијева подстакнуте из Сједињених Држава:

„Што више америчких авиона слеће у пољско чвориште, а било их је 14 за само један дан и то само из Сједињених Држава, то је говор био милитантнији“, коментарише Подубни.
Васељенска
Бонус видео
https://www.youtube.com/watch?v=izIsDhlOvjA

За више вести из Србије и света на ове и сличне теме, придружите нам се на Фејсбуку, Твитеру, Инстаграму, Вајберу, Телеграму, Вконтакту, Вотсапу и Јутјубу.

Будите први који ћете сазнати најновије вести са Васељенске!

СВЕ НАЈНОВИЈЕ ВЕСТИ НА ТЕЛЕГРАМ КАНАЛУ

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *