“Многа поскупљења немају везе са украјинском кризом већ са неспособношћу Вучићеве власти”

0
вучић

Александар Вучић

“Многа поскупљења немају везе са украјинском кризом већ са неспособношћу власти. Најбољи пример је ЕПС. Нико није одговарао за буквално уништење једног од најважнијих јавних предузећа у држави. Почињемо да плаћамо казне за најгору кадровску СНС негативну селекцију”, тврди председник Двери Бошко Обрадовић.

Он каже да је оно што су неодговорне власти – да би спасиле електроенергетски систем од колапса – урадиле са акумулационим језерима у Србији нови еколошки злочин.

– Срљају из једне у другу катастрофалну грешку а без одговорности! – каже Обрадовић.

Он се осврнуо и на преговоре које је Александар Вучић водио на тему Косова и Метохије у указао да је све што је урадио било на штету Србије.

– Бриселски и Вашингтонски споразум су одавно мртви пројекти и документи, који су били и остали искључиво на српску штету. Плаћамо скупу цену лоших преговарача са стране централних власти у Београду, које често раде у корист сепаратистичких власти у Приштини и лажне државе Косово. Не сећам се да су за ових 10 година власти СНС-а њихови преговарачи испреговарали било шта у корист државе Србије на КиМ. Савет за националну безбедност служи да би дао озбиљну форму за катастрофалне одлуке које самостално доноси Алекаандар Вучић, који константно крши Устав Србије! – закључује Обрадовић.

ПОДРЖИТЕ НЕЗАВИСНО НОВИНАРСТВО
Помозите рад Васељенске према својим могућностима:
5 €10 €20 €30 €50 €100 €PayPal
Заједничким снагама против цензуре и медијског мрака!

Pravda

БОНУС ВИДЕО:

За више вести из Србије и света на ове и сличне теме, придружите нам се на Фејсбуку, Твитеру, Инстаграму, Вајберу, Телеграму, Вконтакту, Вотсапу и Јутјубу.

Будите први који ћете сазнати најновије вести са Васељенске!

СВЕ НАЈНОВИЈЕ ВЕСТИ НА ТЕЛЕГРАМ КАНАЛУ

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *