Паника на ДПС медијима: Матуранти у Колашину славили уз српске заставе и трубе!

0

(фото:Српска24.ме)

Матуранти средње школе „Браћа Селић“ из Колашина завршетак школовања су прославили уз српске заставе, трубе и народно коло. То је био повод за узбуну на ДПС порталима и чуди да нијесу звали НАТО да их одбрани од великосрпке средњошколске окупације.

-Више од свега забрињава то што млади људи на овакав начин показују какав однос који имају према својој држави. Ово је системски проблем, јер политици и националним злоупотребама није мјесто у школама. Стасавају нове генерације које у себи носе систем подјела, што је поразно за свако друштво. Заиста се поставља питање: На каквим то вриједностима стасавају генерације младих људи у Црној Гори?, коментаришу на ЦДМ-у:

Прочитајте још:  Цетињска магија и србофобија!
Чудо да ДПС медијима не сметају ни турску трбушни плесови, ни албанске заставе и шоте, али кад виде тробојке одмах се онесвијесте. У једном су ипак у праву. И они, као и ДПС претходних 30 година, системски су гајили антирпство на свим пољима, посебно у образовању, па им овакве прославе гдје млади отворено изражавају да не желе да буду оно што нијесу, тешко падају. Обрни-окрени, лијек за антисрпство у Црној Гори тешко је наћи! А колашинским матурантима свака част што су имали петљу да прославе матуру уз пјесме и заставе које сматрају својима!

Српска24.ме

ПОДРЖИТЕ НЕЗАВИСНО НОВИНАРСТВО
Помозите рад Васељенске према својим могућностима:
5 €10 €20 €30 €50 €100 €PayPal
Заједничким снагама против цензуре и медијског мрака!

Бонус видео

За више вести из Србије и света на ове и сличне теме, придружите нам се на Фејсбуку, Твитеру, Инстаграму, Вајберу, Телеграму, Вконтакту, Вотсапу и Јутјубу.

Будите први који ћете сазнати најновије вести са Васељенске!

СВЕ НАЈНОВИЈЕ ВЕСТИ НА ТЕЛЕГРАМ КАНАЛУ

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *