Дачић на помену Мркоњићу: Хвала Бекути, њена идеја о QР коду

1

Прошло је тачно шест месеци откако је преминуо политичар Милутин Мркоњић. Помен је, јавља “Нова.рс” почео у 11 сати, а на надгробну плочу постављен је QР код, који када се очита, показује биографске податке о покојном политичару.

Иако помало несвакидашњи, ово је савремен начин да успомену, лик, дело и чињенице о преминулој особи сачувате заувек, а то је од сада доступно и на гробу покојног Милутина Мркоњића, наводи се у саопштењу Социјалистичке партије Србије од пре неколико дана.

Између осталих, како преноси „Нова.рс“, на помен је дошао и Ивица Дачић, који је одржао говор.

„Хвала вам што сте се окупили, осим што обележавамо шест месеци од смрти Милутина Мркоњића, данас би му био и 80. рођендан. Желим да се захвалим Ани Бекути што је дошла на идеју о QР коду. Милутин је са нама у свему што радимо и сетимо га се сваког дана“, рекао је Дачић.

Некадашњи министар за инфраструктуру и саобраћај, почасни председник СПС и посланик те странке у Скупштини Србије Милутин Мркоњић преминуо је Београду 27. новембра у 80. години.

ПОДРЖИТЕ НЕЗАВИСНО НОВИНАРСТВО
Помозите рад Васељенске према својим могућностима:
5 €10 €20 €30 €50 €100 €PayPal
Заједничким снагама против цензуре и медијског мрака!

BONUS VIDEO:

За више вести из Србије и света на ове и сличне теме, придружите нам се на Фејсбуку, Твитеру, Инстаграму, Вајберу, Телеграму, Вконтакту, Вотсапу и Јутјубу.

Будите први који ћете сазнати најновије вести са Васељенске!

СВЕ НАЈНОВИЈЕ ВЕСТИ НА ТЕЛЕГРАМ КАНАЛУ

1 утисак на “Дачић на помену Мркоњићу: Хвала Бекути, њена идеја о QР коду

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *