ГОРАН ИГИЋ: ЗАШТО ЈЕ БАШ САД ДЕТОНИРАНА НЕИСКУСНА НАСТАВНИЦА НЕВЕНА?

0

Овако, почећемо од детињства… Невена Ђурић, коју у медијима предстваљају и као прву виолину СНС академије за политичке таленте (знам да је смешно) је заправо наставница без неког искуства и у слободно време народни посланик СНС-а. То је особа којој је дат медијски простор и домаћи задатак да напада Заветнике. Зна се и ко је нервозан и ко шаље Невени овакве домаће задатке.
Али одкуд та склоност испуњавању домаћих задатака?

Невена Ђурић је објаснила како је дошла до студија математике: “Ишла сам у Средњу фармацеутску школу. Ту није било много математике. Међутим, када је дошао пријемни испит за професорка која ми је помагала је рекла мојој мами како мени математика иде од руке, да мени то лежи. И онда ме је мама наговорила да упишем то. То је тежак факултет, захтева пуно рада. Тих пет година сам учила од јутра до сутра.”

Мама ју је наговорила да упише математику, али Невена Ђурић је била штребер, али посла нигде.

Онда је решила да постане мегафон СНС-а, па повремено у медијима јадикује: “Недостају ми ђаци, али то делом надокнађујем тиме што сам на услузи рођацима, комшијама, пријатељима да помогнем пред неки контролни задатак.”
Данас Невена Ђурић има домаћи задатак од својих ментора да пљује и напада Заветнике.

Реч је о особи која има озбиљне комплексе, јер је професионално неостварена и као таква идеална да буде медијски кловн режимских медија.

ПОДРЖИТЕ НЕЗАВИСНО НОВИНАРСТВО
Помозите рад Васељенске према својим могућностима:
5 €10 €20 €30 €50 €100 €PayPal
Заједничким снагама против цензуре и медијског мрака!

ЗАШТО ЈЕ БАШ САД КРЕНУЛА СА НАПАДИМА НА МИЛИЦУ ЂУРЂЕВИЋ СТАМЕНКОВСКИ?
РАЗЛОГ ЈЕСТЕ КРАЈЊЕ ЈЕДНОСТАВАН. СМЕТА НАПРЕДЊАЦИМА ЈАСНА ПОЗИЦИЈА ЗАВЕТНИКА НА ТЕМИ САНКЦИЈА ПРОТИВ РУСИЈЕ. ЗАТО ШТО СТЕ ВИ НАПРЕДЊАЦИ ДОБИЛИ ДОМАЋИ ЗАДАТАК ОД ХИЛА И ЕСКОБАРА И КО ЗНА КОГА ДА УВЕДЕТЕ САНКЦИЈЕ РУСИМА ПА БИСТЕ САД ДА СВОЈЕ ПРОБЛЕМЕ ПРОЈЕКТУЈЕТЕ НА ДРУГЕ, ЛАЖУЋИ И КЛЕВЕЋУЋИ, ЈЕР ПРОТИВ ЗАВЕТНИКА ЈЕДИНО МОЖЕТЕ ЛАЖИМА ДА СЕ СЛУЖИТЕ ИЗ ЈЕДНОСТАВНОГ РАЗЛОГА ЗАТО ШТО ЈЕ ИСТИНА НА НАШОЈ СТРАНИ, ПА НАМ ЗАТО И СКАЧЕ РЕЈТИНГ И ПОСЛЕ ИЗБОРА.

Прочитајте још:  Посланици "Српске листе" полагањем заклетве у скупштини "Косова" починили издају Србије!

Зато сте, драги народе, могли да видите нервозу и код Вучићевића, и на Пинку, и на свим режимским медијима, који преносе “мудре мисли” Невене Ђурић, која је толико искусан политичар да често залута по Београду будући да никако да научи улице у граду… Додуше, деси јој се то и у Крушевцу, па није за замерити.

Што се мене лично тиче кад год и где год могу да јој држим лекције из правописа и јавног наступа, пошто јој то не иде, али ако је вољна за тв дуел (на било ком медију), ево спреман сам да се жртвујем и да се бакћем са њом, пошто нико други није вољан из Заветника да комуницира са њом, јер мисле да немају с ким. Пошто је све празно у Невениној главици, испод њеног шеширића, ипак мислим да треба бити стрпљив с њом и да ће лекови помоћи. Бити хуман према болеснима је ок.
Само на време треба узети терапију, Невена. И биће све у реду.

Горан Игић

БОНУС ВИДЕО:

За више вести из Србије и света на ове и сличне теме, придружите нам се на Фејсбуку, Твитеру, Инстаграму, Вајберу, Телеграму, Вконтакту, Вотсапу и Јутјубу.

Будите први који ћете сазнати најновије вести са Васељенске!

СВЕ НАЈНОВИЈЕ ВЕСТИ НА ТЕЛЕГРАМ КАНАЛУ

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *