Ајфелов торањ погодио гром

1
срби

EPA-EFE/IAN LANGSDON

Гром је ударио у Ајфелов торањ у Паризу, наводи БФМТВ, позивајући се на фотографију на друштвеним мрежама.

„Муња удара у Ајфелов торањ, ово је око 18.00 (19.00 московско време) током светлуцања. Снимљено истовремено са две камере“, написао је у суботу фотограф Кулик Бертранд на свом Твитер налогу.

Прочитајте још:  Макрон одбио да прогласи Русију „спонзором тероризма”
Према сајту Ајфелове куле, гром га удари у просеку пет пута годишње. Напомиње се да јој то ни на који начин не штети и не представља опасност за становништво.

Раније је саопштено да је пет хиљада људи у Француској у суботу увече остало без струје због грмљавине. У 65 департмана од севера до југозапада Француске проглашен је „наранџасти” ниво метеоролошке опасности због грмљавине, пљускова и јаких налета ветра.

Васељенска

ПОДРЖИТЕ НЕЗАВИСНО НОВИНАРСТВО
Помозите рад Васељенске према својим могућностима:
5 €10 €20 €30 €50 €100 €PayPal
Заједничким снагама против цензуре и медијског мрака!

Бонус видео

За више вести из Србије и света на ове и сличне теме, придружите нам се на Фејсбуку, Твитеру, Инстаграму, Вајберу, Телеграму, Вконтакту, Вотсапу и Јутјубу.

Будите први који ћете сазнати најновије вести са Васељенске!

СВЕ НАЈНОВИЈЕ ВЕСТИ НА ТЕЛЕГРАМ КАНАЛУ

1 утисак на “Ајфелов торањ погодио гром

  1. I nije neka steta zbog tog udara groma, cak i da ga je srusio. jer je “slobodarska” Francuska ucestvovala u bombardovanju Srbije. Francuzi nam (Srbima) nikada nisu bili prijatelji sem casnih izuzetaka kao sto je pukovnik francuske armije Zorz Binel i porodica Mari Lepen . Steta je sto je predsednik Vucic samovoljno poklonio narodni novac iz budzeta Srbije za obnovu zapaljene crkve Notre Dam pre nekoliko godina, a Zorza Binela je trebalo proglasiti narodnim herojem Srbije i nazvati jednu ulicu u Beogradu po njegovom imenu. Bolje bi bilo da je Vucic tu donaciju poklonio fondu za lecenje bolesne dece u Srbiji.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *