У трагичној несрећи погинула два директора руске мреже ВК

0

Први заменик генералног директора ВК Владимир Габријељан и директор набавне компаније Сергеј Мерзљаков погинули су док су прелазили реку у Ненечком аутономном округу, речено је РИА Новостима у прес-служби холдинга.

„Јутрос се сазнало да су Владимир Габријељан и Сергеј Мерзљаков погинули у трагичној несрећи. Тугујемо са породицом, пријатељима и рођацима“, наводи се у саопштењу.

Мушкарци су се сматрали несталима, а потрагу су им отежали неповољни временски услови. Према извору РИА Новости у хитним службама, следећег јутра њихова тела су пронађена на обали реке са знацима хипотермије.

Према прелиминарним подацима, Габријелијан и Мерзљаков су учествовали у експедицији на амфибијским теренским возилима. Прелазили су реку код села Шоина, транспорт им се преврнуо и одвучен је у море.

Иста ствар се десила и њиховим сапутницима – према Ненетском савезу узгајивача ирваса, то су били Габријељанова супруга Алена и Сергеј Олсевич – међутим, успели су да се извуку на обалу, где су их спасила два мештана.

ПОДРЖИТЕ НЕЗАВИСНО НОВИНАРСТВО
Помозите рад Васељенске према својим могућностима:
5 €10 €20 €30 €50 €100 €PayPal
Заједничким снагама против цензуре и медијског мрака!

Васељенска

БОНУС ВИДЕО:

За више вести из Србије и света на ове и сличне теме, придружите нам се на Фејсбуку, Твитеру, Инстаграму, Вајберу, Телеграму, Вконтакту, Вотсапу и Јутјубу.

Будите први који ћете сазнати најновије вести са Васељенске!

СВЕ НАЈНОВИЈЕ ВЕСТИ НА ТЕЛЕГРАМ КАНАЛУ

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *