Гејтс предлаже стварање глобалне здравствене организације: Не сме се дозволити изолована политика

1

Бил Гејтс

Бил Гејтс, оснивач Мајкрософта и један од најбогатијих људи на свету изјавио је да је ковид 19 дао прилику човечанству да се припреми за будуће пандемије, посебно оне које би могле да дестабилишу друштво.

Додао је како би на глобалном нивоу само за превентивне мере и припреме за следећу пандемију требало издвојити најмање милијарду долара.
“Позивам светске челнике да оформе глобални тим од око 3.000 стручњака за заразне болести. Они својим усаглашеним ставовима могу да помогну човечанству да лакше и безболније преброди разорне пандемије”, казао је Гејтс.

Идеју о удружењу 3.000 научника назвао је “Global Epidemik Responz end Mobilizejšn”, а тим телом би управљала Светска здравствена организација. Према Гејтсовим речима, једна од главних улога ГЕРМ-а била би обавеза извођења вежби избијања епидемије у појединим земљама како би се проверило колико су припремљене.

Гејтс је додао да би следећа пандемија могла да има много већу стопу смртности од ковида-19.
“Шансе за још једну пандемију у следећих 20 година, било природну или вештачку, више су од 50 посто”, казао је милијардер уз закључак да друштво у целини треба да буде спремно и да не сме да се догађа да иједна земља у том смислу води изоловану политику јер би то наштетило здрављу и сигурности других.

“Новац треба да улажемо у истраживачке центре, комплексне системе и високе технологије, али и развој нових вакцина. То је миноран трошак ако узмемо у обзир колико су државе потрошиле на ковид 19 – рекао је Гејтс, и закључио:

ПОДРЖИТЕ НЕЗАВИСНО НОВИНАРСТВО
Помозите рад Васељенске према својим могућностима:
5 €10 €20 €30 €50 €100 €PayPal
Заједничким снагама против цензуре и медијског мрака!

“Током те пандемије само САД су потрошиле више од 14 милијарди долара. Зашто? Јер држава није била спремна за тако нешто. Срећом, смртност од корона вируса износила је 0.2 посто, али питам се шта ће бити кад нас погоди далеко опаснија заразна болест.

Прочитајте још:  Амерички обавештајни званичници кажу да Кина ради на оружју за контролу ума

БОНУС ВИДЕО:

https://youtu.be/sENeBBdAb4Eби

За више вести из Србије и света на ове и сличне теме, придружите нам се на Фејсбуку, Твитеру, Инстаграму, Вајберу, Телеграму, Вконтакту, Вотсапу и Јутјубу.

Будите први који ћете сазнати најновије вести са Васељенске!

СВЕ НАЈНОВИЈЕ ВЕСТИ НА ТЕЛЕГРАМ КАНАЛУ

1 утисак на “Гејтс предлаже стварање глобалне здравствене организације: Не сме се дозволити изолована политика

  1. Vise si pukao druze, ne znam sto ti toliko mediji daju sansu za nesto sto je istorijski prevazidjeno. Nikakva vezba ne postoji, da postoji pandemija, mislite da jedino ove sto su uvezbani i jure po sokacima ljude da im kazu da su bolesni da njih bolest bi obilazila..provaljeno je, narod je spremno docekao da je jos malo trajalo pronasli bi vas ljigave satansko pedofilske gustere smradove unikatne
    I pre su hteli da porobe narode pa kad narodi zrtvuju vladare nema pandemiji..nije ni bilo vec igra za gospodarstvi..onda ide opit Srbin Bosnjak hrvat, za debile a nema Spanac englez, ili englezskot, ili Svedjanin Englez….i vodi onig oftamologa retardiranog niti zna sta prica niti radi obican klosar..stavili ste ga u isti kos sa Antonijevicem, Doktorkom i profesorkom medicinskog fakulteta, zatim Nestorovicem koji su ljudi skolovani, kulturni, strucnjaci

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *