Нису само Руси на мети – Украјинац позвао на „пљување“ чак и Србина и Хрвата!

0

Александар Прошута, украјински новинар, позвао је на пљување у лице страних кошаркаша и тренера који играју и раде у Русији, а чак је именима етикетирао српског репрезентативца Николу Милутинова и хрватског кошаркаша Марија Хезоњу.

Прошута је реаговао после објаве да шпански тренер Ћави Пасквал не жели да напусти Санкт Петербург под политичким притиском и да има намеру да остане у екипи Зенита као тренер, са којим је освојио регионалну ВТБ лигу.

„Желим само да му пљунем право у главу. И свакоме из његовог стручног штаба. Свакоме ко није Рус. Немам поштовање према њима“, навео је Прошута на Твитеру.

Он се затим и кроз псовке обратио пратиоцима који би му можда указали на то да он изражава непоштовање према спортистима.

„Желим да пљунем у лице сваком страном играчу који је играо у плеј-офу ВТБ лиге. Имам списак! И нећу то урадити, али ако тражите да поштујем Марија Хезоњу или Николу Милутинова…“, навео је Прошута.

ПОДРЖИТЕ НЕЗАВИСНО НОВИНАРСТВО
Помозите рад Васељенске према својим могућностима:
5 €10 €20 €30 €50 €100 €PayPal
Заједничким снагама против цензуре и медијског мрака!

За више вести из Србије и света на ове и сличне теме, придружите нам се на Фејсбуку, Твитеру, Инстаграму, Вајберу, Телеграму, Вконтакту, Вотсапу и Јутјубу.

Будите први који ћете сазнати најновије вести са Васељенске!

СВЕ НАЈНОВИЈЕ ВЕСТИ НА ТЕЛЕГРАМ КАНАЛУ

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *