„Великодушни“ СНП: Градимо владу са ДПС-ом, а нећемо рушити локалне коалиције са ДФ-ом и Демократама!

0
једна, гора, општина, попис

Foto: Depositphotos, natanaelginting

Наши коалициони партнери немају принципе, где им СНП не треба могу без СНП-а, а где треба добродошао је, казао је потпредседник Владе и лидер СНП-а Владимир Јоковић у изјави за новинаре након седнице Главног одбора СНП-а у Беранама.

“Анализирајући ову ситуацију Главни одбор дао је пуну подршку општинском одбору Берана и испоштовао њихову одлуку да се у овом тренутку не руши власт у ЦГ, у којима партиципира СНП, а овлашћује се председништво партије да у сарадњи са локалним одборима СНП-а гдје вршимо власт прати поступање наших коалиционих партнера и да се након свега тога донесу адекватни одговори” – казао је Јоковић.

Прочитајте још:  Албанија прекинула дипломатске односе са Ираном.
Никшић и Мојковац где је СНП у коалцији са Демократама и Демократским фронтом како је казао Јоковић СНП неће правити проблеме, али ће пратити ситуацију и на основу њиховог даљег поступања доносити адекватне одговоре.

Општинским одбор је исказао задовољство функционисањем власти у Никшићу, што се лидеру СНП-а чини да је то питање карактера власти.

Прочитајте још:  Почело суђење имаму из Бихаћа који је Републику Српску означио геноцидном
СНП неће мењати ставове по питању Темељног уговора.

ПОДРЖИТЕ НЕЗАВИСНО НОВИНАРСТВО
Помозите рад Васељенске према својим могућностима:
5 €10 €20 €30 €50 €100 €PayPal
Заједничким снагама против цензуре и медијског мрака!

“Чим уговор буде усаглашен са СЦП, СНП и Влада ЦГ ће бити спремне да га потпишу, време није у питању већ је важно то питање довести до краја” – навео је лидер.

Српска24.ме

Бонус видео

За више вести из Србије и света на ове и сличне теме, придружите нам се на Фејсбуку, Твитеру, Инстаграму, Вајберу, Телеграму, Вконтакту, Вотсапу и Јутјубу.

Будите први који ћете сазнати најновије вести са Васељенске!

СВЕ НАЈНОВИЈЕ ВЕСТИ НА ТЕЛЕГРАМ КАНАЛУ

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *