Ухапшен службеник Агенције за националну безбедност Петар Лазовић, издат налог за хапшење службеника Управе полиције Љуба Миловића

0

(Фото: Depositphotos, londondeposit)

Службеник Агенције за националну безбедност (АНБ) Петар Лазовић ухапшен је по налогу Специјалног државном тужилаштва због сумње да је починио кривично дело стварање криминалне организације.

Прочитајте још:  У ЗАГРЕБУ ОСВАНУЛА ЈОШ ЈЕДНА ДЕГУТАНТНА ПОРУКА УПУЋЕНА СРБИМА: "Све ћемо вам прсте сломит', а не само три. Уби Србина"
Специјално државно тужилаштво издало је и налог за хапшења службеника Управе полиције Љуба Миловића, који се заједно са Лазовићем сумњичи за стварање криминалне организације, сазнају “Вијести”.

“У кривичном предмету који је, у мају ове године, по налогу главног специјалног тужиоца, поново формиран, по материјалу ЕУРОПОЛ-а и француских правосудних органа, достављеном у јулу и децембру прошле године, лишен је слободе службеник Агенције за националну безбедност П.Л., због постојања основа сумње да је учинио кривична дела стварање криминалне организације, неовлашћена производња, држање и стављање у промет опојних дрога, кријумчарење, недозвољено држање оружја и експлозивних материја и злоупотреба службеног положаја.

Прочитајте још:  Баштовани: Мило и Вјоса саде дрвеће по Приштини (видео)
Лишење слободе је извршено од стране службеника Специјалног полицијског оделења, а по налогу Специјалног државног тужилаштва.

Осумњичени ће, од стране полиције, бити спроведени на салсушање специјалном тужиоцу, у законском року”, саопштено је из СДТ.

ПОДРЖИТЕ НЕЗАВИСНО НОВИНАРСТВО
Помозите рад Васељенске према својим могућностима:
5 €10 €20 €30 €50 €100 €PayPal
Заједничким снагама против цензуре и медијског мрака!

Телевизија Вијести јавља да је претходно полиција претресла хотел “Подгорица” чије се власништво доводи у везу са Лазовићевим пријатељем и колегом Љубом Миловићем.

Прочитајте још:  Патријарх Порфирије одликовао Андрију Мандића орденом „Белог анђела“
Према сазнањима Вијести, припадници Специјалног полицијског оделења (СПО) претресли су и објекте на Грахову, који се доводе у везу са Миловићем.

Еуропол је Лазовића и Миловића означио као чланове кавачког клана.

Портал Либертас објавио је још пре два и по месеца да су по подацима Еуропола са Скај апликације Миловић и Лазовић чланови кавачког клана који су укључени директно у шверц великих количина кокаина из Јужне Америке у Европску унију и Аустралију, као и шверц оружја и цигарета за кавчане.

Вијести

Бонус видео

За више вести из Србије и света на ове и сличне теме, придружите нам се на Фејсбуку, Твитеру, Инстаграму, Вајберу, Телеграму, Вконтакту, Вотсапу и Јутјубу.

Будите први који ћете сазнати најновије вести са Васељенске!

СВЕ НАЈНОВИЈЕ ВЕСТИ НА ТЕЛЕГРАМ КАНАЛУ

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *