Нападнут возач Градске чистоће на Бежанијској коси, мушкарац зауставио камион и ударио га пиштољем

0
силовања, бежанијској, дунава

(фото:Илустрација)

Возач Градске чистоће С. Ђ. нападнут је око 14 часова након пражњења контејнера на Бежанијској коси, саопштило је то предузеће.

До инцидента је дошло у улици Сурчински пут, када је непозната мушка особа зауставила камион Градске чистоће и најпре вербално напала возача, тврдећи да екипа предузећа није испразнила контејнере.

Прочитајте још:  Жесток удар Европске уније на Мађарску – јасна порука и Србији
Возач предузећа је на вербалне нападе одговорио објашњењем да су контејнери испражњени, на шта је нападач пиштољем насрнуо на возача, наводи се у саопштењу.

“Напади на запослене ЈКП Градска чистоћа, нажалост, нису реткост. Огорчени смо и оштро осуђујемо овај брутални напад. Радници ‘Чистоће’ часно и предано раде свој посао, за добробит свих суграђана, сваког дана у седмици, 24 часа дневно, у свим временским условима. Апелујем на грађане да имају у виду њихов труд и посвећеност, као и значај посла који обављају за све нас, те да се уздрже и омогуће запосленима да несметано обављају свој посао”, рекао је Марко Попадић, директор ЈКП Градска чистоћа.

До пуцњаве срећом није дошло, али је возач ЈКП Градска чистоћа задобио повреде у пределу главе изазване ударцем пиштољем.

ПОДРЖИТЕ НЕЗАВИСНО НОВИНАРСТВО
Помозите рад Васељенске према својим могућностима:
5 €10 €20 €30 €50 €100 €PayPal
Заједничким снагама против цензуре и медијског мрака!

Прочитајте још:  ЧУВАЈУ ПОРЕДАК, А СРБИ СУ МЕТА НА СВАКА 63 САТА: Србија незадовољна одговором Кфора и тражи додатне гаранције за наш народ
Из оближњег угоститељског објекта у помоћ возачу Градске чистоће притекло је треће лице, а одмах је и позвана полиција.

Захваљујући брзој реакцији припадника МУП-а који су одмах изашли на терен, овај напад је окончан и нападач је процесуиран, док је возач Градске чистоће превезен колима Хитне помоћи у Ургентни центар, где се још увек налази, додаје се у саопштењу.

РТС

Бонус видео

За више вести из Србије и света на ове и сличне теме, придружите нам се на Фејсбуку, Твитеру, Инстаграму, Вајберу, Телеграму, Вконтакту, Вотсапу и Јутјубу.

Будите први који ћете сазнати најновије вести са Васељенске!

СВЕ НАЈНОВИЈЕ ВЕСТИ НА ТЕЛЕГРАМ КАНАЛУ

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *