Куд ће, шта ће, Сорошови сирочићи?

0

(фото:ИН4С)

Морам да признам да ме је „страшно потресла“ стидљиво објављена агенцијска вијест да ће многе невладине, или, тачније антивладине организације у Србији остати без пара њихових домицинилних финансијера!

Тим поводом (кад би се зајебавали) пролио сам неку сузу над злехудом судбином освједочених српских издајника, али су се оне, на овој афричкој врућини, брзо осушиле. Дакле, то сам некако преживио, ваљда захваљујући сопственој спортској подлози.

Оно што ме је заиста могло дотући на овим превисоким температурама, јесте сазнање да у Србији тренутно има 30 хиљада таквих „невладиних“ (НВО) организација!!!

Знамо да је Србија од црне „октобарске револуције“ окупирана, привредно и финансијски готово уништена земља , која, како-тако у овом зловремену покушава да преживи и да се ослободи тих колонијалних окова (или, можда, нијесам у праву?).

(У мојој постојбини, Црној Шуми, нажалост, и даље владају њени колонизатори, односно њихови намјесници, као и у претходне двије деценије. И тамо се расплет не назире! Има ли краја несвитању?)

ПОДРЖИТЕ НЕЗАВИСНО НОВИНАРСТВО
Помозите рад Васељенске према својим могућностима:
5 €10 €20 €30 €50 €100 €PayPal
Заједничким снагама против цензуре и медијског мрака!

Пошто су ми сузе, како рекох, већ пресушиле, не могу да плачем над најављеном изгледном судбином оних Сорошових, ЦИЈиних. Емајлсиксових, НАТОвих и њима сродних организација… Не само због тога што су се њихови директори, челници и прваци, или већ не знам како се зову, одавно „наватирали“.

Прочитајте још:  Размишљање о обнови идеје Трећег Рима
Они ће, како ствари тренутно стоје по постојећим законима, остати на јаслама Републике Србије!

Невјероватно!

Земља Србија остаће у историји упамћена по томе што је у једној својој, да будемо увиђавни, „прелазној фази“, финансирала своје најжешће политичке непријатеље ! Поготово ако се томе ускоро на пут не стане!

Није, наравно, сувишно питање: зашто су пресушиле, или ће се то ускоро десити, исплате овим НВО структурама?

Није сигурно због тога што Сорош нема пара које је зарадио „поштеном“ крађом на берзанским махинацијама, као и и њему блиске обавјештајне организације…

У Главном штабу сатаниста схватило се, изгледа, да српска душа (уз Божју помоћ) не може бити покорена! Па не би Срби, претрајали 12 хиљада година, кад су многи народи нестали са лица Земље, да им Господ, из неких својих разлога, није био од помоћи!

То многи Срби, нажалост, ни данас не схватају: да смо ми, толико времена, претрајали као народ само захваљујући милошћу Бога! Као што ће, српски крвници, нећу да их ређам, можда, бар неки, за наших живота, нестати са лица Земље!

Не причам ово напамет, јер сам се подоста дружио са српским , патриотским екстра сенсима!

Вријеме је, међутим, да се вратим на српске профане теме.

Биће ми жао ако посјетиоци овог Портала не знају да су сви српски издајници, од црне антисрпске октобарске револуције, законом заштићени као свете индијске краве!

За своју ординарну издају земље и народа нико од ДОСоваца није одговарао, осим тужног начелника Генералштаба, коме,због презира и гађења, ни име не бих да споменем. Он је, ухваћен на Ибарском путу, како продаје врховне војне тајне за 2.000 долара агенту ЦИА-е!

Мислим да за то никад није био ни осуђен, јер је била у питању „нама братска“ ЦИЈА!

Прочитајте још:  Попис први изазов: Шта чека нову владу Црне Горе
А он је, забога, био један од челника ДОСа!

Вријеме је међутим, да се вратим на вијест са почетка овог текста, коју сам, да поновим , примио „са ужасом“. Да ли је у Србији, уз Наташу Кандић, Соњу Бисерко. „госпођу“ Вучо, „госпођу“ Ковачевић – њих са истим злокобним презименом има више, а једна и данас ведри и облачи на жутој ТВ РТС, претплаћених на истом, домаћем задатку – сатирање и затирање земље Србије, био предметом озбиљне друштвене критике? Законске одговорности знамо да није! А ни критике, сем стидљиве и појединачне!

Сви они који су последњих деценија српском народу нанијели много, и превише сваковрсног зла , били су, буквално, и разним законима заштићени, као свете краве у Индији!

Да ли је ико од програмираних издајника одговарао за гашење банака и СДК, за укопање српске индустрије, за распродају фабрика у бесцјење, за ликвидацију војске и наоружања, за гашење фабрика војне опреме, за сатирање земље Србије у сваком погледу…? Па, није!

Многи од тих прононсираних издајника наставили су своју злочиначку, плаћену активност у више министарстава и важних друштвених и државних фирми. Сјетимо се само једне од тих антисрпских организација, Г 17 Плус и њених кадрова који и данас управљају многим ресурсима Србије…

А што и не би, кад таква њихова ђелатност никад није била кажњива!? Али, откуд они на многим важним државним мјестима… ?

У Црној Гори се мање-више зна ко је у врху државе агент које западне обавјештајне службе, али то, изгледа, никоме не смета. Тако је за једног министра, који је недавно извађен из превремене пензије, прије двије години у Парламенту, јавно и гласно речено, да је агент ЦИАе, а да то ни он сам није оспорио!

Ја сам, изгледа, заостао „ко Мујо за козом“, па никако да схватим да је таква издајничка етикета предност у савременом кадровању у обје српске државе!

У Србији се, колико памтим, никад није, ни симболично, поставило питање одговорности оних који су нам растурили земљу и довели је, прије двадесет година, буквално у статус колоније!

Не бих да будем птица злослутница, али је логично да могу да кажем, да такав беневолентан однос према плаћеним издајницима, може само да буде стимуланс онима који ће кренути њиховим стопама!

Знам да ће многи од Сорошових фаворита, суочени са гашењем њихове ђелатности, пожурити да се кандидују за разне друштвене, политичке и дипломатске функције.

Али, признаћете, за њих 30 хиљада, неће бити довољно мјеста!

Извјесна Јелена Милић, познатија као прононсирани рекламер злочиначке НАТО организације, све их је претекла. У томе јој је, ненамјерно помогла она симпатична књижевница из Загреба, Ведрана Рудан.

Наиме, у једној емисији на ТВ ХЕПИ, Ведрана је Јелени сасула у лице, да је таква, каква је, и изгледом и причом, најбоља антиреклама за НАТО у Србији, на опште весеље присутних!

И, шта се десило. Јелена је скратила косу, а онда се ботоксом подмладила и измијенила до непрепознатљивости. Али се ту није зауставила . Ођедном је почела, на сва уста да хвали и актуелни режим и АВ лично. И нашла се, убрзо, на опште запрепашћење, као „екселенција“ у Загребу!

Узгред, нешто нијесам примијетио да се огласила поводом неостварене посјете АВ Јасеновцу. Ботоксирана госпођа је, вјероватно, била на заслуженом одмору!

Тако вам је то, господо и браћо Срби. Ови „сорошовци“ неће моћи сви у амбасадоре, мада су се два Дарка, и супруга једног од њих, па Сузана, па извјесни Иван, па Зоран, па Ненад… у најновије вријеме озбиљно кандидовали.

Препорука: довољно је да се након пљувања по братској Русији, кажу у једном часу да је АВ геније (кога, да будем искрен, у неким стварима веома уважавам) и да се кандидују за „екселенције“ макар на блиском Истоку.

Него, не знам што бих ја бринуо о њиховој егзистенцији. Можда и бих, ако се једног дана нађу у Пожаревцу, или Сремској Митровици. Из, алтруизма, наравно. Али вјерујем да се то за мога земног живота неће десити!

Ипак, држава Србија мора да мисли шта ће са 3о хиљада невладиних организација, које ће се објесити о њеном врату. Без обзира што су и основане, и плаћене да против ње ђелују!

Све ми се чини да је било довољно времена, од кад је ова гарнитура на власти, да се ове антисрпске организације укину, као што је то учињено прије више година у Руској федерацији. Или да се прогласе за шпијунске и непријатељске организације, како је то урађено прије више година у Америци!

Прочитајте још:  Српско-руски центар “Мајак” други пут обележава улазак Руске Империје у Први светски рат на страни Србије
Тако би и моја сјекирација за њихове кадрове и њихове политичке судбине, била неупоредиво мања!

Јован Лакићевић/ИН4С

Бонус видео

За више вести из Србије и света на ове и сличне теме, придружите нам се на Фејсбуку, Твитеру, Инстаграму, Вајберу, Телеграму, Вконтакту, Вотсапу и Јутјубу.

Будите први који ћете сазнати најновије вести са Васељенске!

СВЕ НАЈНОВИЈЕ ВЕСТИ НА ТЕЛЕГРАМ КАНАЛУ

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *