САД прете у случају уједињења ослобођених региона са Русијом

2

(фото:AP Photo / Jonathan Nackstrand)

Амерички државни секретар Ентони Блинкен је, говорећи у Стејт департменту, рекао да Сједињене Државе намеравају да предузму брзу акцију како би „ставиле до знања Русији“ да планови за одржавање референдума о украјинским територијама о њиховом уласку у Руску Федерацију „неће функционисати“. преноси ТАСС.

Блинкен тврди да је Руска Федерација поставила лидере који ће, како тврди, наводно одржавати лажне референдуме да би „створили мит да људи на овим територијама желе да се придруже Русији“.

Прочитајте још:  Медведев: Само једна казна биће прикладна за терористе - смрт!
Према његовим речима, резултати овог гласања касније ће бити искоришћени за аргументацију о легитимности приступања ових региона, рекао је државни секретар.

„Морамо и реаговаћемо брзо како бисмо Русији дали до знања да ова тактика неће успети“, рекао је државни секретар.

Такође је додао да је насилна анексија територије независне државе озбиљно кршење Повеље УН.

ПОДРЖИТЕ НЕЗАВИСНО НОВИНАРСТВО
Помозите рад Васељенске према својим могућностима:
5 €10 €20 €30 €50 €100 €PayPal
Заједничким снагама против цензуре и медијског мрака!

Васељенска

Бонус видео

За више вести из Србије и света на ове и сличне теме, придружите нам се на Фејсбуку, Твитеру, Инстаграму, Вајберу, Телеграму, Вконтакту, Вотсапу и Јутјубу.

Будите први који ћете сазнати најновије вести са Васељенске!

СВЕ НАЈНОВИЈЕ ВЕСТИ НА ТЕЛЕГРАМ КАНАЛУ

2 утиска на “САД прете у случају уједињења ослобођених региона са Русијом

  1. САД ратују са Русијом на територији Украјине тако да су ове претње само ратна пропаганда. Међународно право њих не занима и то су демонстрирали и у Србији отимајући Косово и Метохију. Али, ствари у свету се мењају.

  2. Nakon popustanja sa istrosenom lazi-korona psihozom usledila je pazljivo pripremana eskalacija oko ukrajinskog sukoba od strane “gospodara svetske igre”. Podvala geopolitike i dogovorene ratne igre uveliko su izbrisali iz secanja ljudi curtona teror i otpocela je faza 2 u cilju realizacije tzv. Velikog reseta, nakon kojih izvesno slede i ostale faze kako bi se smanjila brojnost svetske populacije, a ostatak ucinio potpuno zavisnim i povezanim s digitalnim novcem i sistemom kontrole putem vestacke inteligencije-AI. Posle curtona retorike otpocela je ratna retorika koju koriste svi PARTNERI (“lideri”-marionete vladara iz sene) u orkestriranom sukobu na relaciji “Istok”-“Zapad”. Recima i dogovorenim delima napravaljen je live show, u kontekstu izvedbe The Greatest Show on Earth, “spektakl” koji se prenosi, pre svega putem mas medija i koji mnogima pojacava strahovite slutnje o neizvjesnoj buducnosti i potrebi da se resetuje celokupni svetski sistem. Lakoverni navijaci “geopolitike” su baceni u ratnu psihozu. No, kao i uvek, izgled je taj koji zaslepljuje i vara. Sta je u pozadini? Ratom u Ukrajini postignute su neke stvari koje curtonom nisu. Rat pruza pokrice za energetski kolaps, probleme lanaca opskrbe na globalnoj razini, poskupljenja, inflaciju, destabilizaciju, pre svega, evropske ekonomije. Ocito je da “neprijateljskim” partnerima u “geopolitickom” sukobu igra ista ruka kroz marionetske niti kojim ih kontrolise. Ako se pogleda iza kulisa ove geopoliticke emisije moze se primetiti da zice nevidljive slepim masama povezuju krizne aktere i svi igraju ulogu koja im je dodeljena. Jedna od tih žica prolazi i kroz sotonski nadahnut Svetski ekonomski forum-WEF. Ruska invazija-pokrice za poskupljenja energije, hrane … ciljano je aktivirana u periodu ukidanja pLandemijskih tzv. mjera da bi se fokus javnosti s pLandemije prebacio na unapred isplanirani rat koji se nastavlja na curtonu i gura svetsku ekonomiju u pravcu kolapsa, a gradjane sveta ka rubu ekstremnog siromastva. To je sve dio većeg plana globalnih prekrajanja i uspostave Novog svjetskog poretka-NWO. Kako je i Putin dio tog plana i igra jako bitnu dodeljenu mu ulogu unutar NWO, treba shvatiti da ruska invazija na Ukrajinu nije nikakva oslobodilacka akcija vec je jedna od pomno planiranih strateskih operacija koja nevidljivim reziserima globalne pozorisne predstave donosi ostvarenje strateskih planova u cilju uspostave NWO jer bez aktiviranja ratova i umetnih kriza njihovi planovi bi ostali nedostizni. Da li ruske i americko-evropske “vlasti” rade zajedno? Naravno da rade, i to dirigovano upravljane od strane stvarnih vladara ovoga sveta-vlasnika centralnih banaka i judeo masonerije koja sistemski, vekovima, generacijski radi na ostvarenju talmudskih “prorocanstava”. Oni su, nakon
    curtone, organizovali ratne igre i razbijanje Ukrajine, a za te planove naravno da su im potrebne dve suprotstavljene strane u geopolitickom pozoristu jer bez suprotstavljanja jednih protiv drugih ne bi mogli nista ostvariti. Dakle, iako izgleda da medjsobno ratuju i to naravno preko grbace obicnih ljudi, veliki igraci-glumci uvek rade zajedno sa reziserima drame savremenog covecanstva s tim da i jedni i drugi trljaju ruke i ostvaruju zadane ciljeve. Narodi sveta su izdani od strane sopstvenih “vlasti”-“vlada” koje su sami “birali” sto je jos jedan paradoks. Zapravo nalazimo se u WW3 gde se vodi globalni rat protiv covecanstva-rat izvanredne elite protiv “beskorisnih izjelica” koji, naravno, ima i svoju najvisu-duhovnu eshatolosku dimenziju.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *