РУСИ МОГУ ДА ХРАНЕ ЦЕО СВЕТ: Русији одговарају климатске промене, ево зашто! У Србији жетва лоша!

0

Украјина има најбољу земљу на свету. Украјинско земљиште је до шест метара дубоко, мислим на оранични слој. И то је земља која нема премца у континенталној клими. Савршено земљиште за пољопривреду. Цео овај сукоб око Украјине своди се на то ко ће да има ту земљу, изјавио је Урош Давидовић, водитељ емисије Добра земља, гостујући у емисији Реч продукције Хелмкаст.

Прочитајте још:  Више од 93 одсто бирача у Запорошкој области гласало је за прикључење Русији
“То је једна иста земља, нема ту никакве разлике. То је одлична земља, Руси имају милионе хектара, могу да раде шта год хоће. Имају више обрадиве земље него Бразил – истакао је он.

Прочитајте још:  Руска војска одговорила укронацистима: Тренутак напада на хотел "Харков Палас" у коме су се налазили плаћеници (видео)
Како је навео, ове климатске промене, погодују Русији. „Ето кад холандске краве више подригују и пуштају флатуленцу“, духовито је приметио Давидовић, „то је Русима боље“.

“Њима те климатске промене савршено одговарају. Топлије је, помера се граница за пољпопривреду горе ка северном полу и тако они добијају нове милионе хектара. То је реалност, Русија може да производи хране за цео свет. И они то имају, они то и раде – констатовао је саговорник Хелмкаста.

Он је навео да „Русе чека најбоља жетва икад, рекордна жетва“.

ПОДРЖИТЕ НЕЗАВИСНО НОВИНАРСТВО
Помозите рад Васељенске према својим могућностима:
5 €10 €20 €30 €50 €100 €PayPal
Заједничким снагама против цензуре и медијског мрака!

Прочитајте још:  Руска војска: Украјински неонацисти код школе и обданишта у Краматорску
Говорећи о нашој жетви, рекао је да ће она бити лоша.

“У већем делу Србије биће лоша жетва због суше која је погодила велики број пољопривредника. Неће бити никаквих рекорда. Има крајева који нимало нису погођени сушом, а има их који су потпуно девастирани због суше, уништених усева који се сеју на пролеће. Треба да видимо шта ће се десити у наредних пар недеља. Ако не буде кише, биће баш, баш лоше, а ако буде неке кише колико толико, онда е бити само лоше – оценио је он.

Прочитајте још:  До догађаја у Белгородској области
О томе да ли ће та жетва ипак бити довољна за наше потребе, или ће, насупрот томе, запретити глад у Србији, погледајте у емисији. Такође, можете да видите и у каквој вези је недостатак угља у Колубари са смањењем плодности Баната.

Правда

Бонус видео

За више вести из Србије и света на ове и сличне теме, придружите нам се на Фејсбуку, Твитеру, Инстаграму, Вајберу, Телеграму, Вконтакту, Вотсапу и Јутјубу.

Будите први који ћете сазнати најновије вести са Васељенске!

СВЕ НАЈНОВИЈЕ ВЕСТИ НА ТЕЛЕГРАМ КАНАЛУ

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *