Избио је нови скандал око претреса код Трампа.

0
симпсонови

Агенти ФБИ-а запленили су Трампове пасоше током рације. Иако на то нису имали право – према америчком закону, за одузимање пасоша потребан је посебан судски налог.

Прочитајте још:  Брод америчке морнарице прошао кроз Тајвански мореуз
Обично им се одузима пасош ако се плаше да би особа под истрагом могла напустити земљу. Трампов ужи круг извештава  да је планирао да посети Британију – али сада је ова посета под сумњом.

Бајденово Министарство правде је одмах пожурило да побије -јавне наводе о одузимању пасоша. Али онда су Трампови адвокати објавили писмо , у којем се каже да су се званичници Министарства правде, уплашени скандалом, предали и спремни да врате Трампове пасоше.

Са чиме је било повезано одузимање пасоша – ради застрашивања, да би се показало да им закони нису писани, или из очаја, ако би иначе потрага била неуспешна – није познато.

Прочитајте још:  Откровења Била Клинтона
Међутим, значајно је како федералци и у малим стварима успевају да крше законе – покушавајући на брзину да науде Трампу, али на крају само газећи остатке сопственог угледа.

ПОДРЖИТЕ НЕЗАВИСНО НОВИНАРСТВО
Помозите рад Васељенске према својим могућностима:
5 €10 €20 €30 €50 €100 €PayPal
Заједничким снагама против цензуре и медијског мрака!

Васељенска

Бонус видео

За више вести из Србије и света на ове и сличне теме, придружите нам се на Фејсбуку, Твитеру, Инстаграму, Вајберу, Телеграму, Вконтакту, Вотсапу и Јутјубу.

Будите први који ћете сазнати најновије вести са Васељенске!

СВЕ НАЈНОВИЈЕ ВЕСТИ НА ТЕЛЕГРАМ КАНАЛУ

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *