ВУЧИЋ: Од 1. новембра нема више руске нафте за Србију због санкција?!

0
вучић, србине, србије, косова

(фото:Танјуг)

У данашњем обраћању, између вређања Срба да су заправо “педери ако им смета вулгарно ЛГБТ парадирање”, Вучић је подмукло провукао какав нас ужас чека на јесен (несташица струје, угља, мазута) као и да Србија од 1. новембра остаје без “руске нафте гаса јер смо под санкцијама”.

„Ми (народ) бисмо причали о глупостима, да не бисмо причали о томе шта ћемо са струјом, шта ћемо са нафтом! Од 1. новембра нема више руске нафте за нас, ми смо под санкцијама! Да не бисмо причали о гасу, о мазуту и угљу…“, у бесу је открио Вучић шта је све у Бриселу „договорио“ за Србију.

Прочитајте још:  Данас је Петровдан - мајке с децом праве колаче од "петровача"
Није то споменуо под којим је то санкцијама Србија јер иза леђа народа свашта договара, а дужан је да нам саопшти од кога ће Србија и због чега бити санкционисана. Ако буде од Русије, то значи да ће Вучић увести санкције Русији која по аутоматизму узвраћа непријатељским државама.

Србин инфо

Бонус видео

ПОДРЖИТЕ НЕЗАВИСНО НОВИНАРСТВО
Помозите рад Васељенске према својим могућностима:
5 €10 €20 €30 €50 €100 €PayPal
Заједничким снагама против цензуре и медијског мрака!

За више вести из Србије и света на ове и сличне теме, придружите нам се на Фејсбуку, Твитеру, Инстаграму, Вајберу, Телеграму, Вконтакту, Вотсапу и Јутјубу.

Будите први који ћете сазнати најновије вести са Васељенске!

СВЕ НАЈНОВИЈЕ ВЕСТИ НА ТЕЛЕГРАМ КАНАЛУ

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *