Вучић је организатор Прајда, за њега су противници тога бедници!

2

Александар Вучић је лично преко Владе Републике Србије 2019. године поднео кандидатуру и Европрајд је дао да се то организује у Београду. Вучићу је то требало да покаже како је Европејац широких схватања, али тада није знао да ће 2022. година бита ратна и кризна година и то му прави проблем, па сад имамо ову драму, рекао је др Мирослав Паровић, лидер Народног слободарског покрета, гостујући у емисији Реч продукције Хелмкаст.

Твитераш који је објавио овај „пропуст“ ХРТ, мада реално нису могли цензурисати ауторску емисију стране произвоње, наишао је на низ увреда од твитераша из суседства, којима очигл- Грађани треба да знају да је организација која прави Европрајд 2019. године расписала конкурс за ову 2022. годину и објавила да је то прва година када неко ван Европске Уније може да се квалификује и организује тај догађај. Србија се званично пријавила и Ана Брнабић је као премијер Владе Србије послала пропратно писмо са гаранцијама Републике Србије као државе, да ће гарантовати медијску, финансијску и сваку другу подршку за организацију Европрајда 2022. године. Знамо да ништа од тако крупних ствари у овој земљи не може да прође без амина Александра Вучића – објаснио је Паровић.

Међутим, након протестне литије, сада је ВУчић је „и организатор Европрајда и неко ко се томе јавно противи“, сматра он.

– И имаћемо то до последњег дана, или ће гледати да откаже ако установи да би му одржавање нанело велику штету, или да је организује са најмање штете по себе, тако што ће сви његови причати, укључујући и њега, све најгоре о догађају, а он ће гледати да то спроведе. Људе који су се побунили назвао је бедницима, и то је бедно од њега. Владику СПЦ Никанора назвао је латентним хомосексуалцем када је у емисији говорећи о њему рекао: „Иза сваког екстермизма се врло често крије латентни облик онога против чега се борите“ – указао је саговорник Хелмкаста.

ПОДРЖИТЕ НЕЗАВИСНО НОВИНАРСТВО
Помозите рад Васељенске према својим могућностима:
5 €10 €20 €30 €50 €100 €PayPal
Заједничким снагама против цензуре и медијског мрака!
Прочитајте још:  Здравко Пено: ПРОТИВ СОДОМСКЕ ПОШАСТИ – ЗА СПАС БЕОГРАДА И СРБИЈЕ

Говорећи о томе како је Вучићева власт уништила електропривреду рекао је да је унутар СФРЈ главна компаративна предност Србије била количина произведене струје.
– Србија је давала 60 посто укупне електричне енергије у СФРЈ. И то је била наша снага, наша кичма. Тако смо уносили више новца него хрватски туризам. Ми смо данас дошли дотле да је то један од уништених система, да морамо да уложимо огромну количину пара, не да га усправимо, већ да уопште функционише на нивоу биолошког минимума. Србија је од 2015. године до данас увезла струје за 1,3 милиајрде евра, а од тога у последњих годину дана за 1,1 милијарду. И сада нама ове зиме прети „блекаут“, односно испад комплетног енергетског система – упозорио је он.

Паровић је истакао да не копамо довољну количину угља због кума Андреја Вучића, јер је уместо поља Е, политичком одлуком решено да се прави коп Радљево, где је угаљ лошијег квалитета и на већој дубини.

– Да би мафија која је купила земљиште код Уба узела паре – оптужује лидер НСП.

Он је рекао и да се ЕПС уништава да бисмо решење потражили у америчким модуалрним електранама, а то значи, како је упозорио, да ћемо постати технолошки зависни од њих.

– То је горе него војна окупација. Ако нека наредна генерација покуша да промени такав систем, Американци ће нам ускратити компоненте и тако изазвати блекаут. Не треба нам бомбардовање – нагласио је.

Паровић је констатовао и да Вучић воли да се надмеће са Хрватима, а заправо победио их је само у пљачки државе.

Прочитајте још:  Миграциона криза у Европи: промене у законодавству и њихове последице

Он је говорио и зашто су нам Руси дали уговор само за 2,2 милијарде кубних метара гаса годишње, када нам је неопходно 50 одсто више од тога. А одговор на то питање можете сазнати у емисији. едно не прија како се Далмација некада означавала као српско приморје, пише портал Прст.

Правда

БОНУС ВИДЕО:

За више вести из Србије и света на ове и сличне теме, придружите нам се на Фејсбуку, Твитеру, Инстаграму, Вајберу, Телеграму, Вконтакту, Вотсапу и Јутјубу.

Будите први који ћете сазнати најновије вести са Васељенске!

СВЕ НАЈНОВИЈЕ ВЕСТИ НА ТЕЛЕГРАМ КАНАЛУ

2 утиска на “Вучић је организатор Прајда, за њега су противници тога бедници!

  1. „Иза сваког екстермизма се врло често крије латентни облик онога против чега се борите“ – a protiv čega se beše naš predsednik sve bori?

  2. Vucic je globalisticki namesnik u Srbiji i sprovodi zadatke globalnih mocnika, a to, izmedju ostalog, ukljucije i potenciranje evro”prajda”. Bedan je onaj koji je pristao da bude marioneta svetskih satanista koji propagiraju tzv. LGBT vrednosti u cilju razaranja porodice i drustva.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *