ЕУ сатанисти уцењују: Ако се Европрајд не одржи реаговаћемо

2

foto: AP

Гласове који позивају на неодржавање Европрајда (Еуро Приде) у Београду, сматрам опасним, изјавио је данас известилац за Србију у Европском парламенту Владимир Билчик.

Прочитајте још:  Зашто НАТО не жури да подржи Косоваре у насталом балканском рату?
Он је у разговору за Радио слободна Европа (РСЕ) подвукао да уколико та манифестација не би била одржана када је заказана, то би заузело значајно место у његовом извештају Европском парламенту о Србији, а верује и да би друге европске институције реаговале.

„Треба заштитити гласове те заједнице од оних који позивају на потпуну забрану и на повлачење ове добре традиције“, рекао је Билчик, појашњавајући да су грађанске слободе, које се симболично бране и одржавањем парада поноса, у основи европске агенде.

Прочитајте још:  Рио Тинто: Забринути смо због изјава представника Владе Србије
Београд је, додао је, живахан космополитски град на Балкану и сада већ има дугу традицију одржавања прајд скупова, и „мислим да је то добар сигнал свим грађанима, не само Београда, вец́ Србије, Западног Балкана и региона“.

„Ове године ће то бити посебан Прајд, јер ће имати снажну европску димензију. Дакле, све те гласове сматрам опасним. Они очигледно не желе да виде напредак Србије на европском путу, не желе да виде европску будућност Србије“, рекао је Билчик.

ПОДРЖИТЕ НЕЗАВИСНО НОВИНАРСТВО
Помозите рад Васељенске према својим могућностима:
5 €10 €20 €30 €50 €100 €PayPal
Заједничким снагама против цензуре и медијског мрака!

Данас

Бонус видео

 

За више вести из Србије и света на ове и сличне теме, придружите нам се на Фејсбуку, Твитеру, Инстаграму, Вајберу, Телеграму, Вконтакту, Вотсапу и Јутјубу.

Будите први који ћете сазнати најновије вести са Васељенске!

СВЕ НАЈНОВИЈЕ ВЕСТИ НА ТЕЛЕГРАМ КАНАЛУ

2 утиска на “ЕУ сатанисти уцењују: Ако се Европрајд не одржи реаговаћемо

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *