Куртијеви терористи са Американцима, Немцима и Британцима из Кфора вежбају погром Срба

1
нато

Шиптарска војска

У бази специјалне јединице шиптарских терориста “Белведере”, која се налази у јужном делу Косовске Митровице, у току је вежба коју припадници ове јединице похађају заједно са једним делом тзв. безбедносних снага Косова – сазнају незванично “Новости”.

Како преносе наши извори, забрињавајуће је што у свему овоме учествује и КФОР! Наиме, у поменутој бази присутни су и британски, амерички, турски и немачки инструктори међународних оружаних снага. Дакле, припадници војне мисије, која је по Резолуцији СБ УН 1244 једина регуларна војска на територији Косова и Метохије, обучавају нелегалну армију лажне државе и то за разбијање демонстрација и нереда, упаде у објекте, брзе интервенције уз коришћење шок-бомби, пресретање возила и хапшења, управљање борбено-оклопним возилима марке “хамер Х1”, “рено”, “бастион” и “спартар”.

Овакво понашање појединих чланица мисије Кфора свакако брине Србе на КиМ, који не желе да прихвате намере Приштине да укине српска документа и регистарске таблице за аутомобиле. Све ово само долива уље на ватру у сусрет 1. септембру, за када је заказана примена скандалозних мера Аљбина Куртија, који је недавно у Бриселу одбио све предлоге Београда за компромисно разрешење тренутне пат позиције.

Новости / Васељенска

БОНУС ВИДЕО:

ПОДРЖИТЕ НЕЗАВИСНО НОВИНАРСТВО
Помозите рад Васељенске према својим могућностима:
5 €10 €20 €30 €50 €100 €PayPal
Заједничким снагама против цензуре и медијског мрака!

За више вести из Србије и света на ове и сличне теме, придружите нам се на Фејсбуку, Твитеру, Инстаграму, Вајберу, Телеграму, Вконтакту, Вотсапу и Јутјубу.

Будите први који ћете сазнати најновије вести са Васељенске!

СВЕ НАЈНОВИЈЕ ВЕСТИ НА ТЕЛЕГРАМ КАНАЛУ

1 утисак на “Куртијеви терористи са Американцима, Немцима и Британцима из Кфора вежбају погром Срба

  1. Молим све Србе добре воље да МИСАОНО ВИЗУАЛИЗИРАЈУ ОВУ ВОЈСКУ, ШИПТАРЕ, БОНДСТИЛ, ЕУ ВОЈНИКЕ… ДА ГОРЕ – Y ПРАX И ПЕПЕO – СВЕ ДА ИМ ЕКПЛОДИРА и ИЗГОРИ У СОПСТВЕНОМ ОРУЖЈУ – ТРЕБА НАС СТОТИНАК СВИ ЗАЈЕДНО У ПОДНЕ ДА ВИЗУАЛИЗИРАМО КАКО БО СЕ ТО РЕАЛИЗОВАЛО

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *