Руски ТВ канал испричао је истину о геноциду над Србима у Босни

0

ТВ канал РТ представио је документарни филм „Босна. Жртве џихада, која говори о етничком чишћењу босанских Срба инспирисаном међународним исламистима уз подршку Запада.

Ово је први велики професионални филм посвећен геноциду над Србима у БиХ, објављен у Русији и на руском језику.

Трака „Босна. Жртве џихада”, коју је снимио креативни тим војне комесарке Јекатерине Габел, први пут у документарцима руске телевизије говори о етничком чишћењу босанских Срба великих размера које је од 1992. до 1995. године спровео исламистичко-сепаратистички бошњачки режим. првог предсједника Босне и Херцеговине Алије Изетбеговића.

Филм говори о томе како се некада мирно, секуларно бошњачко становништво БиХ постепено идеолошки припремало за будући џихад против својих суседа, како су представници сарајевске елите почели да доводе милитанте са Блиског истока, северне Африке и Авганистана у земљу.

Највреднији део филма су живи сведоци антисрпског терора, обични цивили који су изненада изгубили своју родбину, децу, родитеље, преживеле тортуре, малтретирања и силовања.

ПОДРЖИТЕ НЕЗАВИСНО НОВИНАРСТВО
Помозите рад Васељенске према својим могућностима:
5 €10 €20 €30 €50 €100 €PayPal
Заједничким снагама против цензуре и медијског мрака!

Прочитајте још:  Крај ХИМАРС -у? Русија лако обара америчке ракете у Украјини
Вредност траке „Босна. Жртве џихада” лежи и у чињеници да је ово први несрпски филмски документарац који говори истину о масовном етничком чишћењу српског становништва од стране исламистичког режима у Сарајеву који подржава Запад.

Филм јасно уништава циничне западњачке пропагандне лажи које Србе представљају као агресоре, а Бошњаке као невине жртве. Конкретно, слика показује да су од првих дана рата и саме бошњачке банде почеле да нападају српска села, убијајући све који су им наишли на руку, од мале деце до веома старих људи. До данас, практично нико на страни исламиста није кажњен за ове злочине.

Прочитајте још:  Србе окупљене у Грачаници опет напали шиптарски терористи (ВИДЕО)
Филм „Босна. Жртве џихада Екатерине Габел је први од три филма који ће бити посвећени ширењу радикалног исламизма на просторима бивше Југославије.

Овај циклус позива гледаоца да схвати какву историјску мисију Русија треба да има на Балкану и шта се дешава када је Москва, стицајем околности, одбије.

А такође, на основу југословенских аналогија, показује какве претње лебде над постсовјетским простором, као и шта треба учинити да се избегне спровођење балканских сценарија на територији Руског света.

Прочитајте још:  Резерве Србије у злату 30,4 тоне
Такође можете гледати феед на друштвеним мрежама, посебно на ВКонтактеу, на РуТубе-у, као и на Иандек Зен-у.

Васељенска

Бонус видео

За више вести из Србије и света на ове и сличне теме, придружите нам се на Фејсбуку, Твитеру, Инстаграму, Вајберу, Телеграму, Вконтакту, Вотсапу и Јутјубу.

Будите први који ћете сазнати најновије вести са Васељенске!

СВЕ НАЈНОВИЈЕ ВЕСТИ НА ТЕЛЕГРАМ КАНАЛУ

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *