Монтенегрини ван ципела: Када Вељецрногорци плачу или српски договор црногорску кућу (раз)гради!

0
туча

(Фото:: Пиксибај)

Уколико ДФ, Демократе и УРА, немају довољно добре воље да се окупе и саставе нову владу, ваљало би да прочитају ДПС портале! Вјерујем да ће тада сјести за сто и брзо се договорити око свега што је битно за ову државу и заборавиће на сујете и остале зађевице!

На ДПС порталима тренутно је у току коментаторски рат против могућег договора бивше парламентарне већине. Ко све ту није укључен! Од младих монтенегринских снага, па до превејаних комуниста типа Рајка Церовића и Миодрага Живковића! Обједињује и уједињује их мржња према свима који нијесу за ДПС и ђукановићевско-кривокапићевско схватање Црне Горе, односно Црне Горе без Срба и њихових политичких представника. По њима све су то голи издајници, велеиздајници, лешинари, очајници, клерофашисти и милитаристи, врхунски неспособњаковићи који су за двије године урнисали Црну Гору, затворили на стотине фабрика, оставили на десетине хиљада људи без посла и уништили сво злато и дијаманте које је ДПС створио претходних деценија! По њима све је однешено за Србију, предато и продато на тацни Александру Вучићу, али и Еди Рами, односно „Отвореном Балкану“!

А када помену овај отворени Балкан смркне им се пред очима, не виде више ни бијеле ни црне кобиле, виде само опанке и шајкачу, које од Добракова и тамо са страна Златибора и Копаоника, марширају према Ловћену, Дурмитору и Гарчу и пријете да све посрбе и обуку у србијанске јелеке и дернеке! Од тог марша и пси и мачке има да се усправе на задње ноге, натакну шајкачу и више не лају и не мјауче, него само да пјевају о делијама из земље Србије!

Прочитајте још:  Додик: Само снажна Србија омогућава и нама ту позицију
Монтенегринима, барем овима што пишу колумне, стиснуо се задњи грам масе у дебелом цријеву од могућности да поменуте три странке поново успоставе нову власт. Као да ће њихова слога довести нови библијски потоп у ова брда и планине, као да неће свитати и као да ће ваздух негдје нестати у правцу Београда и оставити Монтенегрине и све остале несрећнике у овој монтенегринској недођији без даха и предаха. И када још Рајко најави дијељење „калашњикова“ из црквених подрума и Дританове четничке акције распродаје Црне Горе, има у овој несрећној земљи да цркне и посљедњи јад од јада сачуване обичне кишне глисте и закони гравитације више неће важити у Црној Гори! Има све да се одлијепи од земље, са све скупа црквама и „мајбасима“ и одлети за Мали мокри луг и тамо почне нови живот!

Са киме Срби, побогу, живе у Црној Гори? Ма шта да ураде и пусте гласа од себе, сачекају их ова назови браћа са ДПС портала и прогласи ђаволима, вампирима и вукодлацима, караконџулама и осталим демонима, јахачима ђавољих кочија и покерашима великосрпске партије префранса! Монтенегрини су успјели што нико не успијева већ вјековима – да уједине Србију у Албанију у једну антимонтенигринску вељедржаву чији је једини вељедржавни циљ да из ципела наглавачке избаци Мила и његову дружину и спроведу тамо гдје су одавно требало да буду!

ПОДРЖИТЕ НЕЗАВИСНО НОВИНАРСТВО
Помозите рад Васељенске према својим могућностима:
5 €10 €20 €30 €50 €100 €PayPal
Заједничким снагама против цензуре и медијског мрака!

Како Срби да живе са тим идеолошким перјаницама ДПС-а и монтенегринства, када они сваки српски договор гледају као на мешетарску работу страних плаћеника који немају дугог посла него да разваљују Црну Гору на ситне и све ситније комаде, дробе је и даве и кују на вељекрст великосрпства, безбожништа и паганства! Ни трунке разумијевања коментаторске узданице немају за Србе и њихове политичке представнике! За њих они су сви исти – велеиздајници, посрбице и тајни агенти БИЕ!

И треба након тога да са тим људима, као Срби и људи, сједнете нешто да се договорите! Шта, када за њих све што је српско мирише на опанак и шљивовицу, Златибор и фрулицу! Да могу све би Србе сабили у београдски пашалук и тамо их натанане мрцварили и сваке године остављали без по једне београдске општине. И да се сви сабијемо на Каламегдану, Монтенгринима би и то била окупација и вељесрпска сензација!

Прочитајте још:  Митрополит Јоаникије честитао Милатовићу: Нашу отаџбину учините државом владавине права и правде и земљом братске слоге и слободе!
И како да са тим људима и њиховом идеологијим разговарате?

Ало, ДФ, Демократе, УРА, читајте ДПС портале, ваљда вам тада постане јасно са киме имате посла и да са њима нема договора! Стога, барем се ви договорите! Док још има времена и док се цркве, брда, ријеке и језеро и несрећници који овје живе, неким вељесрпским ванземаљаким или руским космичким бродом, не премјесте на неку другу планету, односно Калуђерицу или Пјетлово брдо и тамо почну нови вељесрпски живот! И док Монтенегрини и даље плачу и кукају за изгубљеним ДПС царством!

Иван Милошевић/Српска24.ме

Бонус видео

За више вести из Србије и света на ове и сличне теме, придружите нам се на Фејсбуку, Твитеру, Инстаграму, Вајберу, Телеграму, Вконтакту, Вотсапу и Јутјубу.

Будите први који ћете сазнати најновије вести са Васељенске!

СВЕ НАЈНОВИЈЕ ВЕСТИ НА ТЕЛЕГРАМ КАНАЛУ

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *