Бивша супруга Мајкла Џексона делимично је признала кривицу за његову смрт

0

In this Wednesday, Aug. 14, 2013 file photo, Debbie Rowe, Michael Jackson's former wife and mother of two of his children, leaves Los Angeles County Superior Court after testifying in the negligence lawsuit filed by Jackson’s mother, Katherine Jackson, against AEG Live, in Los Angeles. Rowe told a Los Angeles jury on Thursday, Aug. 15, 2013, that injuries and medical conditions left the singer feeling disfigured and forced him to wear wigs and de-pigment his skin. These difficult treatments she said were made harder by Jackson’s superstar status. (AP Photo/Nick Ut, File)

Бивша супруга Мајкла Џексона, 63-годишња Деби Роу, делимично је признала кривицу за смрт уметника у новом документарцу Фокс ТВ ТМЗ истражује: Ко је заиста убио Мајкла Џексона. Жена је изјавила да је знала за зависност певача од снажних анестетика, али није ни покушала да помогне извођачу. То преноси Сан.

Према Роуу, видела је уметниковог лекара, Арнолда Клајна, који му је преписао високе дозе лекова. Деби је признала да ни на који начин није утицала на њега и једноставно је посматрала шта се дешава. „У суштини, био сам једнако лош као Клајн. Јако ми је жао и биће ми жао. Јако ми је жао што сам учествовала у овоме“, рекла је жена са сузама у очима.

Према писању публикације, мајка Мајкла Џексона, 92-годишња Кетрин и његов 66-годишњи брат Ренди били су шокирани и „збуњени” Роуовом неочекиваном изјавом. „Дебина одлука да у овој емисији открије шта зна о поступцима др Клајна, с обзиром на Мајклове проблеме зависности, запрепастила је неке од старијих чланова породице Џексон и Мајклове помоћнике. Деббие није била тако искрена чак ни са неким од браће, тако да је њен наступ у ТВ емисији збуњујући “, рекли су извори блиски извођачу.

Прочитајте још:  Симпсонови предвидели смрт Џозефа Бајдена 2021. године
Мајкл Џексон је преминуо 2009. године у 50. години од затајења срца. Смрт је проузрокована лекарском грешком која је настала услед предозирања снажним лековима, укључујући анестетик пропофол.

Певач је био ожењен два пута: од 1994. до 1996. године био је ожењен Лизом Мари Присли, ћерком Елвиса Прислија, а 1996. се оженио бившом медицинском сестром Деби Роу. Имали су двоје деце: сина принца Мајкла Џозефа Џексона старијег и ћерку Парис Мајкл Кетрин Џексон. Још један син, принц Михаило ИИ (2002), рођен је од непознате сурогат мајке.

ПОДРЖИТЕ НЕЗАВИСНО НОВИНАРСТВО
Помозите рад Васељенске према својим могућностима:
5 €10 €20 €30 €50 €100 €PayPal
Заједничким снагама против цензуре и медијског мрака!

Васељенска

Бонус видео

За више вести из Србије и света на ове и сличне теме, придружите нам се на Фејсбуку, Твитеру, Инстаграму, Вајберу, Телеграму, Вконтакту, Вотсапу и Јутјубу.

Будите први који ћете сазнати најновије вести са Васељенске!

СВЕ НАЈНОВИЈЕ ВЕСТИ НА ТЕЛЕГРАМ КАНАЛУ

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *