Прича се, прича…: Дритан одлази, не зна се ко долази или кишобрани и проценти!

0
Дритан Абазовић, кочнице

Дритан Абазовић (Фото: Јутјуб)

Читам у „Дану“ да саговорници из УРЕ сматрају да Дритан Абазовић треба да буде и премијер у новој влади. Кажу да настави започето, односно да по трећи пут покуша да спроведе оно што није успио два пута. Трећа срећа, ваљда, или је нешто друго у питању, враг ће га знати! Још прије седам, осам дана, сам написао да уколико побједници избора од 30. августа желе да склопе договор и нову владу, да до тада не дају никакве изјаве. Оне ће им се обити о главу и биће велики камен спотицања новог договора!

Прочитајте још:  Све мање шансе за Владу Црне Горе коју би подржао 41 посланик
Међутим, они као они, чим су изашли из сале за састанке опалили су по медијима. Те Демократе намичу мак на конац, стрижу гдје је предугачко и додају гдје је прекратко, а и из УРЕ не заостају. Хвале се заслугама, сами себи дијеле медаље, бусају се у јуначке груди у сви акламацијом бодре Дритана! Нико, кличу они, до Дритана, нико до он има програм спаса и само треба још мало, баш мало, да нас Дритан усрећи и подари нам живот који никада нијесмо имали, живот у благостању!

Који смо ми несрећници! ДПС је имао 30 година да среди државу и омогући нам да нормално живимо. Међутим, ДПС нам је 30 година вадио душу, из наших премјештао у своје џепове, дијелио нас по свим шавовима, обећавао куле и градове, а довео нас до народних кухиња и у предворје грађанског рата. Сам Бог нас је спасио да се не покољемо међу собом, а сада нам неки враг опет не да мира, па хоћемо Дритану да дамо трећу шансу. као да смо у првом основне, па Ивица и Марица вјежбају косе и усправне и уче како се пише. Тако и Дритан и његова УРА, као да смо политички кретени, желе још једну шансу да покушају да ураде нешто што два пута нијесу успјели! Боли њих она ствар за то, хоће они још један мандат и то трећи, па уколико и он пропадне, тражиће нови, па пети, шести и тако редом, све док нам се стомак не преврне од пропалих пројеката и пропалих политичара!

Врхунским безобразлуком сматрам захтјев УРЕ да премијер опет буде Дритан! Да су неки као што су никакви, сами би рекли да одустају од премијерскоиг мјеста и да је вријеме да неко други буде премијер. Без обзира што је УРА језичак на политичком домаћом кантару, неукусно је да послије два пропала покушаја, траже још једну шансу! Да ли ми то постајемо таоци једне странке од пет одсто и њених пубертетских жеља да пошто-пото све буде по њиховом?

Вријеме цури, а бивши режим има стратегију повратка на власт, чак за то окупља и амбасадоре, а насупрот њима једна странка и њен лидер хоће да буду алфа и омега црногорског јавног живота!

ПОДРЖИТЕ НЕЗАВИСНО НОВИНАРСТВО
Помозите рад Васељенске према својим могућностима:
5 €10 €20 €30 €50 €100 €PayPal
Заједничким снагама против цензуре и медијског мрака!

Прочитајте још:  Украјинско дивљање у Подгорици одложено за седам дана
Да није мало много Дритане? Може ли под кишобран од пет одсто да стане остала Црна Гора од 46 одсто? Да није вријеме да овима са 46 одсто приђе тих пет одсто, добије што му припада и подржи коначно тих 46 одсто? Како је прошла подршка 46 одсто за пет одсто већ смо два пута видјели! Нећемо ваљда и трећи пут то провјерити и вратити се тамо гдје смо били! А ДПС ће да се чешка и ужива! БРУКА!

Иван Милошевић/Српска24.ме

Бонус видео

За више вести из Србије и света на ове и сличне теме, придружите нам се на Фејсбуку, Твитеру, Инстаграму, Вајберу, Телеграму, Вконтакту, Вотсапу и Јутјубу.

Будите први који ћете сазнати најновије вести са Васељенске!

СВЕ НАЈНОВИЈЕ ВЕСТИ НА ТЕЛЕГРАМ КАНАЛУ

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *