„Крај Руске Федерације“: Амерички генерал именовао циљ НАТО-а у сукобу у Украјини

1

(фото: РИА НОВОСТИ)

Циљ земаља САД и НАТО у сукобу у Украјини је разбијање Руске Федерације, изјавио је бивши командант америчких снага у Европи генерал Бен Хоџис.

“Мислим да војни циљеви САД у овом сукобу треба да укључују деимперијализацију Русије. Чини ми се да би требало да почнемо крај Руске Федерације у њеном садашњем облику”, написао је генерал на друштвеној мрежи.

Хоџис је такође приметио да земље НАТО-а треба да буду спремне да остваре циљ уништења Русије до краја, а не да се ограничавају на половичне мере, као у уништењу Совјетског Савеза.

„Морамо бити спремни за оно за шта нисмо били спремни у случају СССР-а“, нагласио је он.

Прочитајте још:  Министарство одбране: Војске Русије, ДНР и ЛНР пробијају одбрану непријатеља
Мрежа је приметила да ова изјава генерала америчке војске сведочи о правим циљевима Вашингтона у украјинској војној кампањи.

ПОДРЖИТЕ НЕЗАВИСНО НОВИНАРСТВО
Помозите рад Васељенске према својим могућностима:
5 €10 €20 €30 €50 €100 €PayPal
Заједничким снагама против цензуре и медијског мрака!

Васељенска

Бонус видео

За више вести из Србије и света на ове и сличне теме, придружите нам се на Фејсбуку, Твитеру, Инстаграму, Вајберу, Телеграму, Вконтакту, Вотсапу и Јутјубу.

Будите први који ћете сазнати најновије вести са Васељенске!

СВЕ НАЈНОВИЈЕ ВЕСТИ НА ТЕЛЕГРАМ КАНАЛУ

1 утисак на “„Крај Руске Федерације“: Амерички генерал именовао циљ НАТО-а у сукобу у Украјини

  1. Ovaj Ben Hodzis prica ono sto prizeljkuje po onoj srpskoj narodnoj poslovici – “sto je babi milo, to joj se i snilo”. Da oni koji sada upravljaju americkom vojskom misle kao ovaj penzioner americke vojse i da veruju da je moguce ostvariti ciljeve koje on predlaze, udarili bi svim snagama i sredstvima na Rusku Federaciju – ali se plase da bi dobili destine “Sarmata” zajedno sa smrdljivim Britancima. Znaju oni dobro da bi to bio III svetski rat koji bi bio poguban i za USA i njene NATO pudlice!

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *