Румунска циганка Мариника Тепић назива Србе хулиганима и позива на Прајд упркос забрани!

1

Упркос званичној забрани од стране МУПа организатори Прајда су најавили да ће шетња бити одржана! Kао што видимо подршку добијају и од одређеног дела политичког естаблишмента у Србији који позива своје присталице да се шетњи прикључе.

Током литија смо видели велики број лидера политичких странака и организација десно оријентисаних па бих истима поставио питање да ли ће урадити исто што и лево либерална страна политичког миљеа?

Такође питање за организаторе досадашњих литија да ли ће стати уз народ и ипак позвати на одржавање исте или ће се повући и на неки начин изневерити огроман број људи који су недељама позивани на улицу уз обећања како се неће одустати и како ће се ићи до краја.

У тренутној консталацији испада да су организатори Прајда, њихови ментори и људи који их подржавају храбрији од оне велике већине Србије која је упорно излазила на улице са јасним захтевом да се шетња не дозволи. А о томе како је дошло уопште до ове ситуације, ко је и због чега мењао локацију окупљања итд причаћемо након недеље.

ПОДРЖИТЕ НЕЗАВИСНО НОВИНАРСТВО
Помозите рад Васељенске према својим могућностима:
5 €10 €20 €30 €50 €100 €PayPal
Заједничким снагама против цензуре и медијског мрака!

Такође бих искористио прилику да као један од бар 200000 “хулигана” који су учествовали на пређашњим литијама позовем све да се одазовемо Мариники Тепић и прикључимо се најављеној шетњи. Јел ово је слободна земља, зар не !?

Немања Петровић / Васељенска

БОНУС ВИДЕО:

 

За више вести из Србије и света на ове и сличне теме, придружите нам се на Фејсбуку, Твитеру, Инстаграму, Вајберу, Телеграму, Вконтакту, Вотсапу и Јутјубу.

Будите први који ћете сазнати најновије вести са Васељенске!

СВЕ НАЈНОВИЈЕ ВЕСТИ НА ТЕЛЕГРАМ КАНАЛУ

1 утисак на “Румунска циганка Мариника Тепић назива Србе хулиганима и позива на Прајд упркос забрани!

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *