„Црни дане, а црна судбино! О кукавно Српство угашено…“

0
еколози, јадар

Главни закључак са Скупштине Рапублике Србије је, бојим се, да су се сви трудили, тј. и тзв. позиција и тзв. опозиција, више него Курти, Хил и Бајден заједно, да нам згаде Косово и Метохију. А Косово и Метохија се мора и може вратити под пуни суверенитет Републике Србије враћањем војске, полиције… тј. законодавне, судске и извршне власти на Косово и Метохију. Да ли бисмо ово могли сами урадити, наравно да бисмо могли, али уз помоћ Русије која би нам чувала леђа би било много вероватније.

Али, коалиција опозиције и позиције не жели ни да чује за Русију. Чињеница је да Србија има довољно Обилића, али је још јаснија чињеница да нема Лазара. Зато нас немојте лагати јер Његош је још рекао: „Не бојим се ја зла туђега, нека га је к’о на гори листа, но се бојим зла домаћега.“ Кад је онда било могуће, кад је било „нека буде што бити не може“, данас би било још лакше. За почетак НАТО снагама укинути споразум о слободном кретању кроз Србију.

Прочитајте још:  Марија Алимпић: Не питајте зашто нисмо сви заједно! Једноставно, није нам исти циљ!
Говорише на тој Скупштини ти несрећници како ето Косово чак 423 године није било српско, други каже „ето, ја сам хтео разграничење, али народ неће“ а тек ови, тзв. опозиција, њима Косово и Метохија одавно нису у Србији.

Њима српски пасош служи само ради путовања. И једни и други нити виде нити хоће да виде решење и више не помињу повратак Косова и Метохије под јурисдикцију Србије већ само останак остатка Срба на Косову. Ето, то је та „генијална“ политика. Очигледно је да хеликоптери, тенкови и мигови треба да послуже за одбрану остатка Србије, ако Шиптари крену на Београд.

Још само да појаснимо неке појмове. Ово што називамо Србијом је остатак Србије, без Косова и Метохије, јер Косово и Метохија ће увек постојати, док остатак Србије без Косова и није Србија. Ето, зато та тужна коалиција опозиције и позиције кад је КиМ у питању је опасна и само из разлога о томе што они нису свесни тога.
Замислимо се над Његошевом реченицом „СА ЧИМ ЋЕМО ИЗАЋИ ПРЕД МИЛОША“.

ПОДРЖИТЕ НЕЗАВИСНО НОВИНАРСТВО
Помозите рад Васељенске према својим могућностима:
5 €10 €20 €30 €50 €100 €PayPal
Заједничким снагама против цензуре и медијског мрака!

Момчило Алимпић/Заштитимо Јадар и Рађевину

Бонус видео

За више вести из Србије и света на ове и сличне теме, придружите нам се на Фејсбуку, Твитеру, Инстаграму, Вајберу, Телеграму, Вконтакту, Вотсапу и Јутјубу.

Будите први који ћете сазнати најновије вести са Васељенске!

СВЕ НАЈНОВИЈЕ ВЕСТИ НА ТЕЛЕГРАМ КАНАЛУ

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *