Ћерка потврдила: Додик понављао разред

1
додик, уранијум

Милорад Додик (Фото: Председништво БиХ)

Члан Председништва БиХ и лидер СНСД-а Милорад Додик понављао је први разред средње школе. Ова информација се појавила ових дана у јавности, а овог понедељка ју је потврдила Додикова кћерка Горица.

Прочитајте још:  Вилијам Вокер саветује злочинца Тачија за 7.000 евра месечно
Информацију је најпре јавно изнела кандидаткиња за председницу Републике Српске Јелена Тривић.

– Ова кампања постаје све занимљивија. У јавности се појавила информација да је својевремено Милорад Додик пао годину у првом разреду средње школе. О томе је говорио и Небојша Вукановић пре неколико дана. Додик је похађао Пољопривредну школу у Бањалуци, а наводно га је оборио професор српско-хрватског језика – написала је Тривић, а преноси Клиџ.ба.

Додала је да није изненађена тиме да је Додик понављач.

– Ипак, чуди ме то да је он пао на годину из предмета Српско-хрватски језик. То из разлога што је Додик одличан познавалац хрватског језика. Могуће да је имао проблем са речима и правописом које данас чине српски језик. Овде се намеће и питање како је уопште Додик са завршеном трогодишњом средњом школом могао да упише факултет. Како смо протеклих дана видели да се он бави фалсификовањем докумената, то ме не би зачудило да је он приликом уписа на факултет фалсификовао диплому средње школе – навела је.

ПОДРЖИТЕ НЕЗАВИСНО НОВИНАРСТВО
Помозите рад Васељенске према својим могућностима:
5 €10 €20 €30 €50 €100 €PayPal
Заједничким снагама против цензуре и медијског мрака!

Закључила је да очекује да се “понављач Додик огласи о свему и јавности пружи одговор на питање да ли је понављао први разред средње школе”, те да, што се ње тиче, уместо њега може да одговори и Додикова кћерка Горица.

Убрзо након тога огласила се управо Горица Додик, која је потврдила информацију да је Додик понављао разред.

– Милорад Додик је одрастао на селу, радио и учио истовремено, а како је те године било јако пуно посла на имању, он није успео редовно да иде у школу и понављао је разред. Милорад Додик је уписао факултет политичких наука у Београду тако што је полагао пријемни и завршио га у року – написала је Горица на Твитеру.

Директно.рс

Бонус видео

За више вести из Србије и света на ове и сличне теме, придружите нам се на Фејсбуку, Твитеру, Инстаграму, Вајберу, Телеграму, Вконтакту, Вотсапу и Јутјубу.

Будите први који ћете сазнати најновије вести са Васељенске!

СВЕ НАЈНОВИЈЕ ВЕСТИ НА ТЕЛЕГРАМ КАНАЛУ

1 утисак на “Ћерка потврдила: Додик понављао разред

  1. Па шта, ево и ја сам понављао исто први средње па сам завршио економски факултет а они штребери из средње нису дошли ни до друге године, неки вечити студенти, неки баталили

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *