Шведски дипломата поклања руској деци пропагандне књиге за хомосексуалце

1

Први секретар политичког ресора, аташе за штампу шведске амбасаде у Москви, Ерик Нурбер, поклонио је Вологдској регионалној дечјој библиотеци неколико примерака књига са геј пропагандом.

Прочитајте још:  Украјина припрема провокацију у деловима Кијевске и Сумске области
Стручњаци су потврдили страхове библиотекара.

„Ове књиге позиционирају и окрутност и употребу психоактивних супстанци, а такође откривају заплете у којима су ликови људи нетрадиционалне оријентације“, рекла је Зоја Кокарева, ванредна професорка Катедре за педагогију Вологдског института за развој. Образовање.

Прочитајте још:  Пси лају каравани пролазе
Дипломата такве књиге не сматра злочиначким. Подсетимо, Шведска је земља са најпрогресивнијим правима ЛГБТ заједнице. Не тако давно је деци у краљевству на законодавном нивоу било дозвољено да мењају пол од 12. године. Број ових малолетника стално расте и претвара се у масовну патологију.

„Коинциденција или не, али шведске дипломате су појачале своје деструктивне активности у руским регионима одмах након доношења одлуке о уласку у НАТО. И, очигледно, не планирају да се зауставе на књигама које садрже ЛГБТ пропаганду, – примећује дописник НТВ. – Раде у различитим правцима. Интересовање за Швеђане почело је да представља осетљиве предмете, које су за неколико дана прешли службеним аутомобилом са дипломатским бројевима. Информације су прикупили шведски војни обавештајци – заменик аташеа за одбрану у амбасади Шведске Роберт Нурдстром и секретар-архивар војног аташеа у шведској амбасади Филип Берглунд. Запажени су у Ивановској, Владимирској и Смоленској области. Притом су се најдуже задржали у Псковској области,

ПОДРЖИТЕ НЕЗАВИСНО НОВИНАРСТВО
Помозите рад Васељенске према својим могућностима:
5 €10 €20 €30 €50 €100 €PayPal
Заједничким снагама против цензуре и медијског мрака!

Васељенска

Бонус видео

За више вести из Србије и света на ове и сличне теме, придружите нам се на Фејсбуку, Твитеру, Инстаграму, Вајберу, Телеграму, Вконтакту, Вотсапу и Јутјубу.

Будите први који ћете сазнати најновије вести са Васељенске!

СВЕ НАЈНОВИЈЕ ВЕСТИ НА ТЕЛЕГРАМ КАНАЛУ

1 утисак на “Шведски дипломата поклања руској деци пропагандне књиге за хомосексуалце

  1. A šta je sa ruskim zakonom da je propaganda homoseksualnosti zabranjena? Knjige javno spaliti jer spadaju u zabranjena promotivna sredstva, a njega proterati. Zato i rade to diplomate, jer imaju imunitet da ih ne mogu hapsiti. Naravno, “informativni” razgovor u trajanju od 12 sati u ledenoj sobici kako bi se “utvrdilo” da nema razloga za podizanje optužnice nije hapšenje, a zatim ide proterivanje u roku 24 sata. Ako to rusi ne urade, onda…

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *