Не одлазе страни “инвеститори”, већ колонисти и експлоататори и ресурса и радне снаге у Србији

1
рађевине косово, имовину

Марија Алимпић

Ови што кмече како ће ето отићи наши инвеститори насушни и шта ћемо јадни и куд ћемо, да се сете да су сви они овде само зато што им се дају огромне субвенције.

Aко треба да преведем, даје им се новац који у буџет сипамо ми, порески обвезници од којих многи једва крпе крај с крајем, немају да истовремено једу како треба, да плате рачуне и да се лече од тих фамозних плата код истих тих инвеститора док раде у логорашким условима.
Ту су и што им је омогућено непоштовање и овако јадних закона који служе свима осим грађанима Србије.

Ту су и зато што могу да сваки отров који се може замислити саспу у реке, земљу и испусте у ваздух без икакве могућности да за то одговарају.

Чим узму све што могу, покупе се и оду као што је случај и са најсвежијом пропасти – Етихадом, коме смо субвенционисали све губитке, а заузврат смо од њих узимали кредите по најнеповољнијим каматама у васиони, сад полако купи своје играчке и одлази из нашег песка. Сетите се само шта је урадио US Steel са смедеревском железаром кад је претопио српске тенкове, хаубице, топове… све што је у војсци било од гвожћа је претопио, а онда вратио железару и отишао.

Дакле, сви ЕУротичари који јавни простор засипају претњама о одласку и губитку „радних места“ нису ни у чему другачији од владајуће клике.
Исто важи и за кинеске назови инвестиције, са том разликом што њих штите само ови из власти.

ПОДРЖИТЕ НЕЗАВИСНО НОВИНАРСТВО
Помозите рад Васељенске према својим могућностима:
5 €10 €20 €30 €50 €100 €PayPal
Заједничким снагама против цензуре и медијског мрака!
Прочитајте још:  Небојша Малић из Вашингтона: Да ли је у Србији покренута обојена револуција?

За нас не би требало да има разлике. Кршиш закон, права радника и загађујеш, ајде ћао здраво.

Субвенције би требало да у државну – народну касу врате све оне паметнице које су их давале, на челу са Динкићем који је у исти овај посао бушења државне касе увео Вучића, чак му био и саветник, ако није и даље. Погледајте колико његових кадрова испливава сваки дан, на врло значајним местима где доносе одлуке о нашој будућности.

На смејурију звану европска „помоћ“ која се састоји из „дајте нам те ресурсе јер ви не знате шта ћете с тим, ми ћемо боље“ и „цркните плаћајући камате на помоћ“, нећу ни да трошим речи.

Те приче о некаквим „радним“ местима која везе са радним местима немају и фабрике које нису ништа друго до логори, су претња празним оружјем.

А знате како се каже, пуне пушке се плаши један, а празне двојица.

Марија Алимпић / Васељенска

БОНУС ВИДЕО:

За више вести из Србије и света на ове и сличне теме, придружите нам се на Фејсбуку, Твитеру, Инстаграму, Вајберу, Телеграму, Вконтакту, Вотсапу и Јутјубу.

Будите први који ћете сазнати најновије вести са Васељенске!

СВЕ НАЈНОВИЈЕ ВЕСТИ НА ТЕЛЕГРАМ КАНАЛУ

1 утисак на “Не одлазе страни “инвеститори”, већ колонисти и експлоататори и ресурса и радне снаге у Србији

  1. Nemojmo da se zavaravamo, nisu investitori dosli zbog eu, ili Srbije dosli su jer niko blesam im ne bi radio od radnika za platu 600e to kod njih je manje i od socijale.. tako da te price oko odlaska investitora slobidno nek idu, preuzece drzava vec gotove fabrike ali nece oni nikud.
    Nego nece da prekinu ove vise ucene za clanstvo, vec ce i narednih godina sl. 20 spominjati jos ovo i ovo.. Niti eu postuje SVOJE sporazume, deklaracije, rezolucije, medjunarodno, ljudsko i privatno pravo niti zeli.. jos gore ne priznaje pripajanje dela Ukrajine gde su 99 posto stanovnistva izjasnili kao Rusi, ali zato priznaje tkz. Kosovo bez referenduma, sa srpskim spomenicima, manastirima, kulturom starijom od cele eu i usa.. Nenormalno.. sve vise gradjana zeli iz eu, jer se radi na pokoravanju, satanizaciji vlastitog stanovnistva

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *