“Украјина је већ престала да постоји”

1
украјина, бахмуту

Украјина

Украјина је престала да постоји као амерички пројекат у који је улаган новац, а Херсонска област постаје пуноправни субјект Руске Федерације, изјавио је заменик шефа администрације Херсонске области Кирил Стремоусов.

„Херсонска област ће убрзо постати субјект Руске Федерације… Украјина је већ престала да постоји као амерички пројекат у који је улагана космичка количина новца… Украјина се претворила у криптоколонију коју су искоришћавали… Украјина и сви који су је стварали, мислим да ће се распасти у најскорије време, јер се данас свет подиже са коленаропства“, саопштио је Стремоусов на свом Телеграму.

У објављеној видео-поруци, Стремоусов је приметио да је Херсонска област враћена у нормалу. Осим тога, регион ће се развијати на примеру Крима, који је процветао за осам година након повратка у састав Русије. У међувремену, америчка демократија у свету ни у чему се није показала, осим у „невољи, уништеним судбинама, разрушеним државама“, оценио је Стремоусов.

БОНУС ВИДЕО:

ПОДРЖИТЕ НЕЗАВИСНО НОВИНАРСТВО
Помозите рад Васељенске према својим могућностима:
5 €10 €20 €30 €50 €100 €PayPal
Заједничким снагама против цензуре и медијског мрака!

За више вести из Србије и света на ове и сличне теме, придружите нам се на Фејсбуку, Твитеру, Инстаграму, Вајберу, Телеграму, Вконтакту, Вотсапу и Јутјубу.

Будите први који ћете сазнати најновије вести са Васељенске!

СВЕ НАЈНОВИЈЕ ВЕСТИ НА ТЕЛЕГРАМ КАНАЛУ

1 утисак на ““Украјина је већ престала да постоји”

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *